Українська Канада
-
это центр такой, забейте просто в поисковике service canada и Ваш город к примеру service canada toronto
-
Service Canada
-
Пiдкажіть будь ласка, а якщо син тільки закінчив школу, і не встиг ще ніде вступити після школи до коледжу в Україні, чи зможе він вступити в Канаді вчитися далі в якийсь коледж? І де можна дізнатися ціни на навчання? Буду вдячна за будь-яку інформацію
-
Це називається foilless visa
-
В одному з відділеньTD мені відмовили без SIN відкривати credit card і я вже мала debit, але я подзвонила онлайн в TD і оформила без SIN, (доречі є опція підключити українського перекладача за Вашою потребою і згодою), я пояснила що SIN маю отримати через тиждень і додам його, згодом мусила додати pdf SIN на пошту людині яка відкривала мені кредитний рахунок.
-
Вітаю. Поділіться будь ласка адресою правильною куди відправляти паспорти на вклейку у Варшаві, а також як платити правильно, чи реквізити куди платити? Дякую
-
Просто мені кажуть що треба цей код …
-
Дякую 🙏🏼
-
Ні. Для отримання цієї допомоги достатньо канадської банківської карти і ворк /стаді перміт.
-
Добрий день . Підскажіть будь ласка чи треба для отримання єдиноразовоі фінансової допомоги цей SNN code ? Health card ? Чи що мені треба щоб подати заявку на допомогу ? Дякую за відповідь 🙏🏼