Українська Канада
-
Добрий день, на анкету дітей прийшов лист про відправку паспортів до візового центру. Але термін дії закор. паспорта дітей закінчується в червні цього року. Що робити порадьте? Чув, що в консульстві України в Польщі можна поставити печатку про продовження паспортів на 5 років
-
Вам має прийти лист на біометрію, і там по посиланню реєструєтесь
-
І пам‘ятайте, що позмір не більше 2мб
-
Можливо хтось самостійно приносив паспорт? Якшо були такі випадки, напишіть будь ласка!
-
Підскажить по декларації коштів - треба декларувати ті гроші що в тебе є на банківському рахунку України? Якими планую скористатися , та треба декларувати депозити, якщо в сумі це все більш 10 тис. Дякую
-
А можете поділитись списком адресів?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, дружина здавала біометрію в Празі, зараз вона знаходиться у Кракові. Сьоголні прийшов лист для відправки паспорта. Але за посиланням у листі відправляє на загальну сторінку з пошуком візових центрів. Далі не можу зрозуміти що робити, візовий центрі в празі відсутній, можливо відправити паспорт кур‘єром в Польщі? Якщо так, то підкажіть як це зробити?
-
Бо в мене таке відчуття ніби відправка паспорта - це ще не кінець і що ще візу можуть не дати…
-
Комусь взагалі приходила відмова?
-
Дякую дуже
-
Зробіть один файл. Якщо це пдф можна онлайн їх скріпити. І буде один файл
-
Підскажіть, будь-ласка, як прикріпити декілька документів, там де дозвіл на виїзд дітей? Бо прикріплює один, а добавити немає. Або змінити, або вже відправити. Дякую)
-
Тут досить доступно викладають інформацію і кожен день одне і те саме. Унікальних питань не було. і якщо я вже відповіла, а мені все одно питають це саме питання задає та сама людина, то це не заспокоює. я 9 років працюю безпосередньо і виключно із канадцями та американцями і проблем не було. Претензії висувайте тим, хто не хоче вивчати інформацію.
-
На декількох сайтах канадських зустрічала інформацію, що може подаватись будь який українець з дійсним паспортом і укр громадянством, жодного слова на рахунок того, що потрібно бути в Україні на момент початку війни. Якщо хтось має іншу інформацію, прошу поділіться у чаті.