Українська Канада
-
-
Здравствуйте! Кто может подсказать сколько дней делается паспорт на вклейку визы в Варшаве?
-
Дуже вам дякую!
-
Дуже дякую! 👍Скажіть а потім як я паспорт їм вишлю на Париж, його зможуть в Португалію відправити, як думаєте? Чи лише по Франції на адресу десь? Адже в Португалії немає візового центру тому такі дивні питання.
-
У мене назад літак, треба щоб був паспорт на руках щоб повернутись. А не знаю чи там не запросять залишити
-
Добре, може хтось інший підскаже краще процедуру бо якщо ви не знаєте, то краще так і казати. Дякую 👍❤️
-
Вам дали лист, що далі в ньому написано? Назначена нова дата? Питаю бо я в Париж їду аж з Лісабона
-
А далі що? Розкажіть будь-ласка процес хтось подетальніше. Ось на днях їду, не знаю чи паспорт там лишу чи може знову прийдеться їхати? Хотілось би якоїсь ясності. Заздалегідь дякую
-
В аеропорту будуть з Вами додатково спілкуватися. Навіть у мирний час офіцери балакали не менше як 15 хв з кожним новоприбулим. Питали +- однакові питання: які плани, де булемо в цей час жити, а чому вибрали саме ці міста, чи давно у громадянському шлюбі (на той час ще не побралися), чи маємо дітей та скільки. Зараз теж думаю будуть запитання, та вони можуть бути іншими. Та щоб геть нічого не питали, то такого не буде