Українська Канада
-
Саме це я і мав на увазі, просто упустив варіант сертифікації. Радий за вас. Не всі мають такі перспективи.
-
Тут 2 варіанта 1) ви зараз можливо і працюєте за 17кад, але через деякий час знайдете роботу за основним фахом на високу зарплату. Потім з'являються історії що приїхав, сурвайвал джоб і ось чого досяг. По факту приїхав, пошук роботи за професією+вивчення мови зайняв деякий час. 2) Ви про щось собі мрієте не маючи жодних підстав. Але він малоймовірний. Більшість не має тут перспективи вийти на свою професію і отримувати високу зарплату. У вас є така можливість, це добре, для вас Канада топова країна з перспективою. Я радий за вас.
-
Приїхати можна з будь-якою сумою і все просрати, деякі всі 70к вкладають в авто не маючи роботи. Я у вас спитаю те, що питати не дуже правильно, але скільки ви зараз заробляєте і ким працюєте? Яка у вас професія та освіта?
-
Я такий самий "голодний" приїхавший з двома валізами, бо просто більше речей не залишилось і з кількома тисячами в кишені. Я просто більш-менш адекватно оцінюю свої сили, вивчаю інформацію і спілкуюсь з місцевими. Та навіть буквально з калькулятором сижу. Чи Ви збираєтесь всі роки працювати за $17/год і не шукати нічого кращого?
-
Ситуація зовсім інша, але проблеми через шум від дітей можуть бути. Краще будинок. Будинок, а не 50 річний сарай в поганому районі це 600к. 600к це недоступно.
-
Ви приїхали і добре заробляєте. Але для багатьох важко знайти роботу навіть на 17кад. Тут як кажуть ситий голодному не товариш.
-
Ринок нерухомості навіть у поточному його стані досить цікавий. За кілька років у вас є можливість придбати власний будинок і виплачувати лише ставку по кредиту /розстрочці (яка вже буде фіксованою, і від лендлорда і його хотілок не залежить). Ще 3-5 років і ви маєте змогу придбати ще один будинок і вже самому стати лендлордом і здавати в оренду інший будинок, фактично виплачуючи розстрочку/кредит за рахунок орендаря, а потім отримувати пасивний дохід. Треба просто все планувати на перед. Навіть якщо такі труднощі особисто Вам не потрібні, все одно виплачуючи банку, в результаті вийде набагато більш економно, ніж орендувати всі наступні роки.
-
www.cbc.ca/news/canada/calgary/calgary-tenant-lease-ends-crying-baby-1.4667428
-
Коли діти плакати будуть, наприклад вночі, сусіди можуть викликати поліцію?
-
Парковка 50-100+450 condo fees
-
Так, свій апартмент дорого утримувати. Невеликий будинок, так щоб він не був побудований в 1977 році на околиці міста і не таунхауз , щоб не слухати пєрдьож сусіда буде приблизно 600к.