Українська Канада
-
Ну, по перше на ти ми не переходили, я з Вами не знайомий навіть. По друге з чого особисто Ви взяли, що я не починаю з 0? А якщо переходити на особистості, то руки є? Ноги є? Голова працює? В чому проблема окрім відсутності місцевого досвіду і розуміння культури?
-
Чувак ти сам написав що тобі треба пройти сертифікацію і ти почнеш заробляти. Інші приїхали по куает без таких можливостей. Всі гроші підуть на оренду, їжу, податки. Грошей та можливостей для освіти немає. 0 перспектив. Не розумію що ти кажеш про шукати роботи на зарплату вище... Ну давай не роби сертифікації свого досвіду 16 років і почни все з 0. Що немає бажання? Так не треба тоді інших вчити як жити.
-
Як можна відкласти 50к за 4 роки при 19 кад??? Я розумію що мова йде за кредит, не зовсім ідіот.
-
Ну ок з 17 до 19 через півроку. Ви тут розповідаєте за будинок через 2 роки. Я за вас щасливий. Дякую за розмову.
-
Приїхала людина, працює на складі, через півроку директор складу. Чи як це працює? Я просто не доганяю. Звідки краща зарплата буде?
-
Я що ви пропонуєте? Поїхати в Україну попрацювати 16 років щоб мати перспективи тут і повернутись в Канаду щоб розповідати в чатах про 2 будинки?