Українська Канада
-
С ней проблемы у всех. Меняют почту и получается
-
По этой новой программе скорее всего нет, всем, с кем я общался, прилетает запрос на биометрию
-
Почта gmail?
-
1) What's your passport or travel document number? (required) Error: Your passport or travel document number can contain up to 50 alphanumeric characters, including spaces. Намагаюсь ввести український номер паспорта книжечки, не приймає (напевно із за українських букв) Можливо потрібно вибрати не Regular в Type of travel document? 2) паспорт книжечка внутрішній не має завершення, що тут вказувати Date of issue of passport or travel document 3) Are you travelling to Canada by air? Це питання як я доберусь чи я раніше літав в канаду?
-
Без запису, по живій черзі Ті що записані спокійно приходять на призначений час, їм в черзі не потрібно стояти
-
Вчора в посольстві за адресою Piekna 2/8 приймали з дітьми без черги Але за 1 годину не покладайте надії. З дітьми люди також простояли в черзі з 9 до ~2- 3, тобто теж очікували по 5 -6 годин
-
Спасибо, большое)
-
7.30-22.00 Piekna 2/8
-
Скажіть, будь ласка, можливо хто був/бачив.. Записані на біометрію на початку квітня, але є багато чуток, що там зараз жива черга. Можу уявити тільки, який там дурдом, якщо це так. На руках з річною дитиною стояти так не варіант. Чи може хтось підтвердити живу чергу, чи все йде по плану?
-
Подскажете плиз🙏 А то мы у фотографа)
-
Нет эти другое) Фото нужны когда нет загнана для одноразовой визы