Українська Канада
-
Бот видаляє фото...
-
Що вибрати потрібно в Type of travel document якщо в мене звичайний паспорт книжечка
-
День добрый! Кто может подсказать. Нужны фото для визы 4 на 6 см. Так в посольстве написано, увидели когда био сдавали Но фотографы предлогам 3,5 на 5,5! И говорят что для Канады обычно нужно 3,5 на 4,5 Может сталкивались с таким?
-
Так у нас є українське громадянство . І ще питання ,у нас народилася дитина , і вона ще не має українського громадянства , але ми упродовж місяця зробимо . Я просто боюся , що якщо буде відмова , або щось таке ( підозри на фіктивність ), що ми на зможемо потім зробити звичайну візу .
-
Якщо я правильно зрозумiла етап, на якому Ви знаходитесь - самий початок подачі аплікації. Код має Вам прийти на ел.пошту. Але до цього, Ви маєте зареєструвати аккаунт (особистий кабінет) на порталі IRCC (Міністерство з питань імміграції Канади)
-
Добрый день! Есть в этой группе кто-то, хто проходил биометрию в Стамбуле?
-
Вибачте , можливо ви знаєте інформацію?чи можна подати на цю візу , якщо ми українці , але кілька останніх років проживаємо у іншій країні та маємо її громадянство? Ми і так планували оформляти візу до Канади , вже заповнювали анкету.
-
Добрый день, заходите на сайт www.cic.gc.ca/english/information/where-to-give-biometrics.asp#where-to-give вводите в фильтр нужную вам страну (Find a biometrics collection site near you), оно выдает визовый центр, переходите на него и дальше Book an appointment и дальше по инструкции сайта
-
Пробуйте с разных почт, !!не gmail!!!, с разных телефоны, компов, браузеров.