Українська Канада
-
-
Ви ні. Я про ще одного учасника дискусії
-
Вибачте, маю питання. Чи можливо якось дізнатися чи отримав візовий центр мій паспорт?
-
Все правильно! Працюй ще більше і все в тебе буде.
-
Сумно аж за край.
-
Воу воу де там від мене претензії
-
Не претензія, а недоречним є Ваш коментар щодо слова "толчок", унітаз... от і все.
-
В мене доволі оптимістичне бачення Канади, тільки рожевих окулярів немає. Дивлюсь на ситуацію реалістично, бо тут багато є таких як я, прилітають у своїх 18 - 19 роках, тільки після закінчення середньої освіти і не знають куди себе діти. Навчання у закладах дороге (не всі заклади вищої освіти у Канаді роблять поблажки у ціні для українців). Багато кому потрібна перекваліфікація аби працювати у тому напрямку у якому вони працювали до війни (теж додаткові витрати на перенавчання/переклад дипломів, сертифікатів тощо/платити ще й за екзамени аби отримати сертифікат канадійського зразру) Не усюди беруть якщо немає в тебе цих паперців то й залишається робота за мінімалку (15.50 за годину мінус податки). Не у всіх нажаль є якісь знайомі які "по бартеру" можуть тебе десь влаштувати. Не усюди дають фінансову допомогу наскільки я знаю, і того що дають по Онтаріо (3к доларів) цього вмстачить ну буквально на місяць два для родини з чотирьох.
-
Щиро перепрошую, і вибачаюсь перед вами! Не хотів зачепити вашу гордість. На відміну від вас я зараз знаходжусь в Україні, проходжу влк (як ви виїхали, навіть питати не хочу), коли зможу потрапити в Канаду не знаю, зараз там дружина з дитиною, от я захожу сюди почитати шо люди пишуть, дійсно не варто було реагувати на ваше повідомлення... Нехай Канада для вас дійсно стане великим ТОЛЧКОМ в краще майбутнє!
-
Вам не здається , що «гнили в Україні» звучить образливо для деяких? Є люди які до 24 лютого жили дуже добре в Україні , мали бізнес і не планували їхати , бо вони там не «гнили» , а добре себе почували? В мого друга була зарплатня від 20000-50000$ на місяць . Він гнив, чи виживав?
-
Мені видали 3к на мене одного, я зберігав їх і накопичував протягом 5 місяців але були форс мажорні ситуції коли треба було їх використовувати (покупка меблів і всього приналаддя щоб жити самостійно) Зараз трішки офігіваю з цін на продукти і не знаю як ще більше урізати свої витрати аби на все що треба грошей вистачило...
-
та малось мабуть на увазі загальна обстановка, бо у ботинках Гуччі можна вступити в лайно десь на троєщині, а ваш айфон 15 заберуть гопніки із борщаги. (ще й відлуплять, а поліція зробитт вигляд, що нічо не бачили) і їм усім всеодно, гнили ви із мінімалкою, чи мали 20к на місяць
-
Так, чув багато що якщо прям повністю самостійно то важко і ще важче якщо є діти