Українська Канада
-
Позичте будь ласка декількох а то самостійно я усе це життя я не вивожу 😹
-
Тільки його «мені пофіг» в контексті виглядає досить нормально , бо розмова зовсім про інше 😊 Взагалі я не знаю де ви знаходите таких поганих людей навкруги? Стільки нормальних і адекватних зустрічаю , що класти нема де😊
-
Я на таке не звертаю уваги навіть. Я вибираю для спілкування тих, хто зі мною на одній хвилі. Я не знаю , хто мене засуджує і навіщо , бо мені це не цікаво😂. Я допомагаю іншим , мені іноді теж допомагають. Все просто.
-
В мене все добре шановний пан Кортез Толчок, чого і вам бажаю))) я можу розсердитись, але образитись ніколи. На тому і закриваю цю дискусію, сам дуже не люблю коли тут хтось свої срачі розводить і не можна потім потрібну інформацію знайти, скоріш за все адмін прийде і почистить наш діалог, а може і забанить для профілактики...
-
ну то я писала тільки про українські чати, де чомусь досі переважає негатив та заздрість..., а у реалі закордоном - вже більше 3х років, то такого вже дужжжееее давно не зустрічали, навіть попри те, що ми скрізь ''чужі'' і ''нікому не потрібні'' (як нам всі казали перед еміграцією), тому тут вже все як у і Вас, на одній хвилі і все просто
-
Це нажаль такий в наших людей менталітет і виховання, але не у всіх, є й ті хто готовий останнє віддати щоб допомогти іншим, до речі в Канаді теж вистачає тих хто готовий наживатись на чужій біді, вже не один випадок був як наших людей на гроші "кидали" , іноді як почитаєш ці історії, то таке враження складається що там тих аферистів в рази більше ніж в нас
-
власний досвід показує, що серед українців просто незчисельна кількість людей, котрі завжди готові допомогти, тому справа не так в менталітеті та вихованні, а саме в тому, з ким поведешся у житті бо як би батьки не вчили бути хорошою людиною, коли оточуєш себе «поганими» людьми — і сам по неволі таким стаєш, тому дійсно, головне просто знайти «своїх людей», і якщо ви вже маєте свою певну бульбашку спілкування і інтересів, то і люди тягнутимуться до вас саме ті, які вам потрібні