Українська Канада
-
Цікава інформація як здати на права ,як отримати права в Америці,посилання на тести для готування до экзамену А також де шукати спонсора до Америки і як можна придбати автівки для сім'ї безкоштовно,та ще багато цікавого підписуйся та дивись ⬇️ youtu.be/QzSR-okclxE
-
Це все прекрасно, відео подивилась, але ж чат ніби про Канаду…
-
ОНЛАЙН ЗУСТРІЧ: ЗАПИТАЙ ІММГРАЦІЙНОГО КОНСУЛЬТАНТА 📆 22 Квітня 2023 🕗 11:00 (Ванкувер) 📍Telegram LiveStream З радістю запрошую усіх бажаючих на інформаційну сесію запитань та відповідей на тему імміграції в Канаді. Під час сесії розглянемо теми: - CUAET - Продовження документів - Імміграційні програми Перейдіть за посиланням щоб стоврити нагадування та не пропустити. t.me/sklexperience?livestream
-
Я самостійно якось виживаю за 15.70 на годину, тому думаю у вас проблем з цим не буде 🥲🥲
-
Це дуже мало), не знаю як ви будете виживати за 60 долларів на годину
-
Бо щось в садику платять більше, ніж 90% Канадцям, аж цікаво стало
-
Поділіться потім скільки там годин виходить)
-
Середня зарплатня $17 в годину, хіба може якісь дуже елітний private day care 🤔
-
Скільки на це вчитись?
-
Early Childhood Education 2-year Program
-
Точно, розібралась в різниці… Assistant ~$17 or ECT~$20 на старт в годину… На ETC вчитися 2 роки на ассістанта не треба вчитися…
-
Друзі, підкажіть будьласка, чи то правда що у Вінніпезі, допомогають відразу по прильоті з усіма документами які треба зробити? Або може підкажете куди краще їхати відразу щоб допомогли все оформити? Справа і тім що ми будемо із немовлям й досить тяжко по всяким офісам самим бігати. Може знає хтось тут де всі папери роблять швидше й простіше, взагалі де б було хоч у перший місяць зручніше ? Заздалегіть вдячні за відповіді та поради!