Українська Канада
-
Ви впевнені, що вам треба в Канаду? Вам написали як воно є, а ви одразу нахамили у відповідь... Так в Канаді не прийнято... Ну і, якщо бути відвертими, то ваш запит швидше звучит як вимога, бо вам бач буде незручно і треба це, це і ось це... Якщо у вас навіть зараз не буде змоги прості папірці оформити, то як ви тут далі жити збираєтесь?
-
"досить тяжко по всяким офісам бігати", "де б ви так вдало щось ляпнули" - це нормально? це зневага та зверхність... до речі, на відміну від тебе, я не ярлики вішала, а спитала як вони далі тут збираються жити... бо поточний запит дівчини виглядає в цілому як "хто-небудь виріште всі мої питання безкоштовно бажано за місяць, бо нам незручно по ВСЯКИМ ОФІСАМ БІГАТИ, а ми 3000 тисячі допомоги отримаємо та назад поїдемо"... Бо якщо вона зараз не має змоги всьо то вирішити, то за місяць дитина не стане дорослою, тож вона і не плану тут залишатись, бо в Канаді весь час доводиться по всяким офісам бігати чи висіти на телефоні, щоб вирішувати різні побутові питання... Ті, хто приїхав до Канади, щоб тут влаштовувати своє життя і працювати, зовсім інакше ставлять питання. І їм я завжди допомагаю порадами...
-
продаю в хорошому стані. Вінніпег
-
Ціна
-
Чи вплине на швидкість оброблення заявок CUAET забастовка Імміграційної служби Канади?
-
Хтось чекав тиждень, хтось місяць, хтось півроку. А наразі щось кажуть після цих забастовок взагалі глухо.
-
Подивимось, час покаже… Тут без забастовки люди чекали 5-6 міс…
-
Вельмишановна пані Людмила, певен що це моя особиста справа. Питання було абсолютно конкретне, навіщо ляпати аби шо, невже вам нема куди діти свій особистий час? Що саме не прийнято в Канаді, казати щіро та відверто, це десь документально зазначено? Не маю бажання писати тут всіляку дурню ні про що, тому буду дуже вдячний кожному хто надасть інформацію щодо мого питання. Прошу всіх зрозуміти що я лише спитав, не більше не менше. Гарно дякую всім шановне панство!
-
Доброго дня! Давно планували переїзд до Канади. Нас двоє. Я вільно володію англійською та французькою. Найбільше турбує, саме пошук житла. Планували їхати до Квебеку. Чи може хтось підказати, чи варто саме туди їхати, бо Торонто як на мене занадто дороге місто? Чи реально вкластися в б'юджет 1000к на кімнату для двох? Якщо ні, то хоча б приблизно зорієнтувати в б'джеті. І основне питання, чи реально жити в Канаді, не маючи власного транспорту?
-
З авто легше і набагато більше можливостей, без авто майже неможливо жити щасливо, я вважаю, ціни різні дуже в різних місцях. Головне, не селитись у поганих районах, а, наприклад зняти собі дім з гаражем у передмісті.
-
А на Вашу думку, якій дохід в місяць може дозволити зняти будинок у передмісті?