Українська Канада
-
З моменту незаконного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року: До Newfoundland and Labrador приїхало понад 2700 українців; майже три чверті прибувають самостійно і більше прибувають щотижня; Понад 1600 українців перебувають у постійному житлі, 296 – за останній місяць; Понад 280 роботодавців по всьому Ньюфаундленду та Лабрадору взяли на роботу майже 600 українців; Понад 500 українських учнів навчалися в школах K-12; Майже 400 українців вивчають англійську мову як другу.
-
Серед загальної кількості новоприбулих до Канади, найбільш популярною провінцією залишається Онтаріо, де оселилося орієнтовно 51 000 Українців ( цифри приблизні і можуть відрізнятися).
-
Можливо так влада заохочує новоприбулих до меньш заселених провінцій… Онтаріо, ВС перенасичений людьми
-
У нас в Оттаві також со вчора +31 було)
-
А хто вам сказав чи де написано, що ви отримаєте ці кошти особисто? Ті кошти перераховуються лендлорду, з яким у вас підписаний договір на 1 рік оренди мінімум, в рахунок оплати за 1 місяць проживання і секюріті депозит А якщо щось залишається ще, то тоді залишок на рахунок вам - купити меблі, посуд і тп
-
О! це я вкурсі 🥵, мені вже зими хотілось того тижня 🤭 Не переношу жару…
-
Можна було просто вийти без драматайзінгу.
-
Так і є На рік теж, як і ліз на житло
-
Так там ніби одна із умов щоб отримати гроші треба мати job offer…
-
Ті, хто дійсно шукає, знаходять
-
Боже! Яке позорисько! Нація деградувала до рівня біженців з якоїсь еритреї, що роками сидять на шиї в європейців! Навіть гидко читати,як люди з руками і ногами,які можуть працювати, шукають дармових грошей! Ви навіщо сюди поприїжджали!? Щоб позорити Україну і українців своїм неробством!? Якщо ви так споживацьки будете ставитись до платників податків у Канаді, то до нас будуть ставитись,як до нації-балласту! Людина сьогодні виставила пост про те, що пропонує роботу, то обговорень нема, але от дармові гроші в Лабрадорі викликали цілу дискусію! Українці, йдіть працюйте! Я думала, що в цій групі буде хоч якась корисна інформація, але тут жодного позитивного фактору для розвитку! Тому, адміни, ви ж кікаєте за правду, то можу вам наперід сказати, що не жалкуватиму за цим товариством! Слава Україні! Подяка Канаді!
-
Як з роботою? Скажить будь ласка ☺️
-
По перше, я проти путіна. По друге, чого ти до мене чіпляєся? Ну інший світогляд і що, яка тобі різниця. Кидаєшся на людей не розумієш юмор, ображаєш словами усякими