Українська Канада
-
Я хочу вже почати вчити
-
Доброго дня. Хто знає, як з України відправляти паспорт на вклейку з по варення, поділіться досвідом, будь ласка.
-
чи можна щось у цій ситуації зробити?
-
Я рідко займаюсь кенселом, але ця історія мене вибісила Наша героїня Даша. До 2014 році Даша жила у Алчевську. Втекла в окупований Крим, а потім в Москву, де вийшла заміж за русака. Даша дуже любить Росію і рускій язик. І зрозуміло не любить Захід. Як бачите в березні 2022 року, після вторгнення, Даша писала, що Росію не можна «відмінити» і Захід сам розвалиться. А в травні Даша опинилась в Канаді зі своїм руснявим чоловіком та дітьми. І тепер веде акаунти про життя-буття в Канаді, торгує якимись свічками і т.д. Не здивуюсь, якщо вона виїхала по українському паспорту. Коменти вже зараз звісно видалені, але ж все заскрінено. Тепер вона робить вигляд, що вона канадський бʼюті-блогер, і навіть завела другу сторінку англійською, але вона русня ганебна. Тому якщо у когось є звʼязки з українською спільнотою в Канаді, треба звернути увагу на цю особу. Посилання на її акаунти в інсті: instagram.com/family_in_toronto?igshid=MmJiY2I4NDBkZg== instagram.com/puz_life?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==
-
Навряд чи, нагадує славнозвісну колишню ведучу Орла і Решки, яка прилетіла в Канаду народжувати по програмі КУАЕТ)
-
Канадцям ні)
-
Мінімальна задача в цьому кейсі - зробити їх життя в Канаді максимально дискомфортним та спровокувати відповідні наслідки на майбутнє
-
В межах легального протесту, пишіть відгуки на їх сторінки чи сторінки бізнесу, коментарі в їх соцмережах, спробуйте знайти їх роботодавців і писати листи або тіж самі відгуки, також можна зробити переклад кейсу английского та відправити в міграційну, або краще до rcmp, вони займаються такими кейсами повʼязаними зі злочинами проти України www.rcmp-grc.gc.ca/en/news/2022/a-statement-the-partners-canadas-war-crimes-program-the-conflict-ukraine
-
таке саме чую тут в Альберті.. нещодавно український конгрес в Едмонтоні закликав керівництво Edmonton Heritage Festival прибрати росію зі списку учасників. так там канадці на редітті одразу обурились, що українське комьюніті is so out of line, є багато харошіх рускіх в едмонтоні та взагалі вони не винні в цьому всьому та просто хочуть відсвяткувати свою культуру.