Українська Канада
-
Мене ця частина населення не хвилює, ідіотів і серед Канадців вистачає, правильно оточення треба будувати)
-
В принанні в Оттаві росіян цураються, а Українців підтримують. Невеликий приклад, нам вчора на протесті кожна друга автівка сигналіла та люди виходили на підтримку
-
Нажаль, це всюди таке. Останнім часом русня підняла голову у Канаді. Якщо не буде сильної відповіді на знищення ГЕС, то світ просто проковтне цей терор і витре рота. Ясно, що ніхто не пошле своїх солдат поки що, але допомогти знищити чф россії то є обов'язковим.
-
Це до питання чому всім «глобально пофіг». Для людей в Європі це лише стрічка в новинах і десь далеко)
-
Так само як нас хвилювала війна в Сирії, а там режим за підтримки Росії людей і бомбив, і хімічною зброю травив незгодних
-
Я це розумію, але я пояснюю логіку людей, більшість людей в Європі та Америці не знають ні про Будапештський меморандум, ні про гарантії. Для них це, нажаль, лише стрічка в новинах і не більше.
-
Ви ще в Монреалі не були, де русня запускала на 9 травня літак з колорадкою та святкувала дєньпабєди. Тут і вати багато, і в цілому тих хто невсьотакадназначна
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, канадську безкоштовну кредиту карту з хорошими бонусами. Дякую
-
Дайте посилання на акцію з Ipad
-
Про відсотки за покупки