Українська Канада
-
Людина може займатись іншою справою та не мати час на заповнення анкет чи резюме . Я коли наприклад на американську візу подавав також користувався послугами агентства то що вони розводили ? - ні . Я не хочу щоб я щось не так вписав або моє фото не пройшло банально по критеріям . Нічого складного , але є нюанси .
-
В кожному банку є безкоштовні кредитки, у всіх кредиток є кешбек. Не обов'язково шукати де кращі відсотки, там +/- все однаково. Користуюсь Канадіан Таєр для заправки авто і покупок в їхніх магазинах, користуюсь PC, під них підв'язано богато мережевих магазинів Драгмарт, Ноуфрілз Маркс і т.д, користуюсь MBNA для покупок на Амазоні, користуюсь Tangerine, користуюсь CIBC і ще є одна, назва вилетіла з голови. Там завжди висить мій кредитний рейтинг. Для підвищення кредитного ліміта в мене найкраще працює Канадіан Таєр. Там за пару років прогрес відбувся з 5 тисяч до 23 тисяч. Інші навіть поряд не стояли. Якщо і піднімають, то по тисячі-дві за кілька років. Треба мати як мінімум 2 кредитки: одну Візу і Мастеркард. Є магазини, які не приймають Візу. Є банки, які блокують картку, як тільки їм здасться, що ви робите дивні транзакції. А так, як я зараз роблю донати на українськи картки, то блокували картку. Бо поки ти зрозумієш, що її блокнули, поки додзвонишся у їхню підтримку і розблокуєш, тобі треба ще кілька транзакцій провести - банально скупитися в магазині. Тому карток має бути як мінімум дві
-
Спробуйте нажати ctrl лівий на клавіатурі та колесиком миші зменшити маштаб сторінки
-
На жаль
-
📢 Долучайтесь до нашої групи українських протестів в Оттаві! 🇺🇦 Шукаєте спосіб виразити свою солідарність з Україною та підтримати протест проти російської агресії? Ми - група українських протестів в Оттаві - запрошуємо вас долучитися до нашої спільноти! 🤝 Що ми робимо: Наша група об'єднує волонтерів та активістів з різних куточків Оттави, які протистоять російській агресії. Ми організовуємо мирні протести, акції та інформаційні кампанії, щоб привернути увагу до ситуації в Україні та зміцнити міжнародну підтримку. ✊ Наша мета: Ми прагнемо зробити все можливе, щоб підтримати український народ у його боротьбі за свободу, справедливість та незалежність. Зараз, коли Україна стоїть перед надзвичайно важливим випробуванням, наша група відображає силу спільноти та відданість принципам, які ми разом втілюємо. Ви в Оттаві або Гатіно, та хочете долучитись до нас? Приєднуйтесь до нашої групи українських протестів в Оттаві за цим посиланням
-
Надійшло на пошту повідомлення, що якщо не здам протягом 30 днів біометрію, то моя анкета буде розглянута без неї, і швидше за все буде відмова. Питання, у разі відмови, це ніяк не вплине на мою візову історію?