Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 235.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    В верховній раді багато таких сидить зрадників, що щебечуть державною, і що, тепер до них питань нема?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    Чомусь існує стереотип, якщо по маскальськи балакає, то ватник! «Открою секрет», є багато таких хто має рідну мову державну, або суржик, то вони не менш за других таких самих кликали і чекали путлера, навіть на Закарпатті багато таких є, здавалося б… Так цих йще і найскладніше виявити до любові до руського миру…! Пропаганда не вибирає кому насцяти в вуха скислих щів!
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @waythemy, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Більш важливо, що людина в собі несе…бо такі ж і дії буде творити. Бо на даний момент саме дії можуть більш суттєво вплинути на хід подій…
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Ну тут також справедливо зауважити, що це стосується абсолютно всіх областей, які межують із різними країнами. І мови змішуються…адже для мов немає кордонів політичних… Так само як і слобожанський діалект також розповсюджується і за кордоном)) і його можна почути від стареньких дуже часто у частинах БНР, БрНР, Курської обл. та навіть ще трохи північніше… …і то вже не кажемо про Кубань) яка й досі співає українською)) А середньонаддніпрянський діалект, який став основою для класичної літературної української мови, можна зустріти лише в декількох центральних областях нашої країни…
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    А про того чоловіка… зневага та наповнення його думок само сказало все
    1 Reply Last reply
    0
  • t346100144T Offline
    t346100144T Offline
    AlexaUA
    wrote on last edited by
    В листі ж все написано що потрібно для здачі біометричного
    1 Reply Last reply
    0
  • t790688435T Offline
    t790688435T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть чи потрібні анкети дітей при сдачі біометрії ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t640714467T Offline
    t640714467T Offline
    Olga Zh
    wrote on last edited by
    В української мови є багато діалектів. Але до чого тут язик? Справа є в самоідентифікації. Ким вважають себе люди, які розмовляють кацапським? Вони не поважаюсь ні своє українське коріння, ні своїх предків, що були українцями... і цих предків рашка вбивала і мучила... а цим "какая разніца". І жодна війна їх досі нічого не навчила...
    1 Reply Last reply
    0
  • t526775186T Offline
    t526775186T Offline
    Mayor Of Marseille
    wrote on last edited by
    Пращури тут нідочого, їм не можна нашкодити, а от нащадкам своїм нашкодити можна. Яка користь буде від того що дитина буде розмовляти російською? Хтось може навіть подумати, що вона з рфії, будуть проблеми... Я - нащадок колоніальної еліти російської, теж переходжу на українську, тому що це мені так вигідніше😎 ну і на душі спокійніше також, але це також можна записати у "вигоду"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якось їхала з дівчиною з Харкова - яка в неї гарна українська була. Я 'перепрошую' в своєму житті так рідко чула.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    @brown_eyes_vs, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    Може то я була? 😂 Взагалі мій поінт був на це відео не про нас (оце я і тількі я) цивільних, диванних «політиків», які говорять українською чи не говорять… Більш цікаво як хлопці в окопах спілкуються? Чомусь я впевнена що там не всі україномовні українці… військовим пофіг на якій то мові, невже це так? Чи буде він брати патрона від російсьмовного? Чи до лав ЗСУ, беруть виключно україномовних?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Спілкуються по-різному. І на російській також багато. Багато є ж громадян інших країн, які стали до лав ЗСУ, а спільна мова, якою легше пояснювати - то російська. Ну і є ж громадяни рф, які також служать та захищають Україну. Вони також розмовляють російською… Навіть на «0» можна почути у наших хлопців російську.
    1 Reply Last reply
    0
  • t960342419T Offline
    t960342419T Offline
    Marco
    wrote on last edited by
    так, але є люди які не приймають українську, як той чоловік якого забанили, і що таким говорити?
    1 Reply Last reply
    0
  • t960342419T Offline
    t960342419T Offline
    Marco
    wrote on last edited by
    мені тепер цікаво, чи була б у нас така культура якби її не почали винищувати🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Ну і тут також, як на мене, важливий географічний момент…бо ні для кого не секрет, що східні регіони більш російською розмовляють…тому і контакт із місцевими (якщо треба швидко та оперативно щось) ведеться на зрозумілій для них мові. Адже постраждали, та продовжують страждати саме ці регіони , які хотіли «захистити» кляті «захисники»… Тому, мені здається, трохи недоречно порівнювати ситуацію ситуацію із мовою у розрізі «в окопах» та «у кафе»…навіть до прикладу у тому самому Харкові чи Дніпрі…
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Ну і також для прикладу…у екстрених ситуаціях, коли треба ну дуже швидко робити певні дії, то і поліція, лікарі, СБУ та інші служби будуть доносити інформацію тією мовою, яка б була почута більшістю. Як от коли у нашому домі трапилась трагедія, то всі служби відповідали тією мовою, якою звертались до них люди…а загальні об’яви - були російською. Аби дуже швидко люди тікали… …і нехай би хоча б хтось сказав, що зробили не вірно (коли була вірогідність повторного вибуху), що там люди та діти кричать «я не хочу помирати» російською мовою…
    1 Reply Last reply
    0
  • t5244475856T Offline
    t5244475856T Offline
    Nataliia Tymoshenko
    wrote on last edited by
    От до того я і вела… Мені наприклад пофіг на якій мові вони, наші герої ❤️, нас цивільних захищають і весь цивілізований світ! А так то ми цивільні, звичайно всі чемні і говоримо виключно українською мовою бо як там писали вище ☝️ самоіндефікація і все таке…🙄
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Коли подібне трапляється у регіонах західніше нашого - то там ситуація інакша…проте бажання ж і ціль одна - донести потрібну інформацію до найбільшої кількості людей
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags