Українська Канада
-
Дорослій людині мозок вже не вправити та не перевиховати…тільки якщо самостійно не дійде до інших думок… Із такими тільки можна припинити розмовляти, якщо відчуваєте себе не зручно (це я не про чат, а взагалі)…ну бо по факту ж не можете вплинути на те, якою мовою кому свої думки доносити.
-
Та навіть у Конституції згадується саме російська мова та її розвиток…
-
Тут якщо ще заглиблюватись - то російська мова буде довго ще разом із нами , як би нам того не бажалось… Просто взяти навіть питання того самого Криму…
-
Дякую, саме про це я і хотіла почути 😔❤️
-
Питання начебто просте по своїй суті - а на ділі та офіційно то дуже складно… Якщо в нас майже немає ніяких законодавчих документів про «стан війни» (як особливо не було і про «воєнний стан»), то інші питання у розрізі сьогоднішніх подій трохи відходять на інші щаблі.
-
не у всіх українців є українське коріння, але Україна також їх дім.
-
Ответила вам в личные смс😊🇺🇦🤝
-
Я теж не розумію тих людей які все життя жили в Україні і розказують, що невміють розмовляти українською, тоді коли іі всі вчили у школі і коли вступали до навчального закладу майже всі здавали іспит з української мови. В іншому випадку виходить що такі люди вчилися на «2» з рідної мови…))) Я наприклад з м. Кривий Ріг, де майже всі розмовляють російською, але у мене немає жодних труднощів з українською і так само у майже всих моїх знайомих з того міста…
-
Оновленна статистика по цінам на аренду житла в Канаді за червень 2023 Загалом орендна плата в середньому становила $1944, причому орендна плата за одну спальню $1770, за двокімнатні – $2127. Орендна плата за однокімнатні зазнала найбільшого зростання протягом минулого року на 8,5%.
-
Калгарі також спостерігає зростання якщо брати статистику за минулий місяць
-
Можна справді якісь бізнес зробити в Україні, коли буде більш безпечно, для мене головне не жити при фанатизмі, не хочу повертатись до Ізраїлю