Українська Канада
-
Ага, не побачила, що Ви питаєте про Канаду, сорі)
-
Відповість коли буде мати час, і в сторіз сьогоднішньому є посилання куди можна задонатити.
-
Ось ця організація знаходиться в Канаді.
-
instagram.com/saintjavelin?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Перукарів це compulsory trade в Альберті, треба мати досвід, що можна підтвердити, щоб стати certified а не учнем (Aprentice)
-
мову ні, а язык я думаю як мінумім є причини
-
Російська, Українська, Англійська та будь-яка інша мова це інструмент для людей. Не потрібно Мову или язык зв'язувати з групою вбивць і насильників.
-
Ви порушуєте правила групи, мовою окупантів тут не спількуються, доречі я з Донецьку, “язик” тут точно не потрібен
-
1984, читали, як вам ідея "новояза". Видалено вже слово "взрыв" на користь "хлопОк", навіть люди постраждалі від вибухів все рівно вже привчили і кажуть "Хлопок" 😁
-
Нехай кацапи по турецьки чи якось інше говорять, вони навіть російської мови не достойні.
-
а їм не треба його дарувати, вони його і так вважають своїм. І віджимати їм його не треба, бо вони і так говорять на ньому.
-
Язык з'явився раніше за вбивць. Моя родина говорила російською до приходу кацапів. Они не отожмут у меня русский язык, уж извините. Свой русский кацапам я не подарю, чтобы там кто про него не думал, вибачте за промову емоційну.
-
В чому дезінформація? Особисто я не сприймаю російськомовних, а по досвіду спілкування з представниками Канадсько-Української діспори в Оттаві в них перше питання, чому Українці, які приїхали від війни, продовжують спілкуватися російською. Від мене питання, чому Канадці які ніколи не були в Україні знають і говорять Українською, а наших “щелепа не така"
-
доречі украінська діаспора говорить мовою якою захоче. І ніхто нікого не ігнорує. Не кажіть діз інформацію будь-ласка
-
Доречі Українська діаспора та Канадські Українці в Канаді говорять українською, якщо ви будете спілкуватися російською в кращому випадку вас проігнорують.