Українська Канада
-
тож коли Зеленський стане президентом РФ і України я раджу зробити російську суржиком і оголосити її частиною Української
-
але вони в позорі зараз і не мають право мати мову їх предків.
-
Чому Ви так впираєтеся ногами в ту російську мову? Навіщо? Говоріть собі на здоров'я. Мовчки.
-
то мені ненавидіти вірменів за те що вони своєю мовою говорять? Ні, нормальна мова, нормальні люди.
-
причому тут це? ти ж не написав, вірменоговорячі українці, а написав вірмени, лол. Прив’язавши зпершу їхню національність до мови якої вони говорять, а не до країни проживання чи громадянства.
-
Якщо я їм не сало, а окрошку - не значить що я батьківщину зрадив.
-
Не треба таких знущань над українською мовою, хай краще буде окремо
-
нести код нації та бути приналежним до нації - різні речі. Якщо я українка і маю громадянство, приміром Іспанії, я не іспанка. А громадянка Іспанії... Різницю відчуваєте?
-
я відповів вам, що не дивлячись на те, що я все життя говорив і російською і англійською і будь-якою мовою, це не значить що я поклоняюся Англії чи росії.
-
Вони громадяни України, а не українці за походженням
-
по моєму, ти вже в цьому реченні сам собі відповів
-
Все життя в моєму місті Армяни говорили армянською. Але вони жили в Україні и мали українське громадянство. Чи були ті армяни українцями? Так
-
Давайте всі прибори і всі книги написані в росії викинемо! Все що придумали росіяни.
-
ви проросійський дуже
-
молоток тримає кат, ане я
-
я пропоную не називати молоток куском говна якщо ви ним вдарили себе по руці. Молоток як і мова це інструмент.
-
Говоріть собі мовчки? Це як?😂😂
-
У стані війни країна і її громадяни. Ви хочете зберегти культуру - в своїй сім'ї будь-ласка. Поза нею - ви маєте коритись правилам більшості, тим паче, підкреслю, коли ми в стані війни з росією. Ви зараз намагаєтесь приліпити до здорового організму кусок гівна і вимагаєте, що б воно приросло, щоб тіло його не відторгало. Дивні, чесне слово.
-
ми тобі намагалися довести, що мова ассоціює тебе з країною, ти навів сам приклад, в якому це підтвердив, а зараз займаєшся софістикою. де ти побачив заклик ненадіти вірменів?
-
вірмени ображали мене в школі, вони були моїми окупантами в дитинстві. Проте їх мову і народ я шаную, не звязую покидьків з країною