Українська Канада
-
Ну трохи перекрутив, це не показник, що країна розвивається. Це показник, що людей більше стало і щось людей сюда затягує
-
Я і не казав, що це було просто. Люди по декілька років були на розгляді справ)
-
Вітання всім добрим людям! Чи є телеграм спільнота українців Саскачевану? Чат по Манітобі знаю багато потрібної інформації.
-
Смертність перевищує народжуваність звідки і політика приваблення мігрантів, за минулий рік населення Канади стало більше на 1 мільйон людей, що стало рекордом у світі
-
Вітаємо, Богдан Виноградов! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, а медична страховка видається чи потрібно купувати?
-
Провінційну страховку ви отримаєте по приїзду на підставі CUAET, ця страховка покриває майже все…крім зубів, очі, ліки… На це можно купити додаткову страховку чи бенефіти від роботодавця покриють…
-
Дякую) Підкажіть ще: на анкеті, яку ми заповнюємо на сайті, треба сканкопію документів про освіту та трудової книги, чи тільки написати де навчався та працював?
-
Нічого особистого🤗 Студія не руззька🧐? Бачу головний тренер з Чехії а от по балету teacher викликає неоднозначну реакцію… вибачте за мою вредність, мої діти займаються гімнастикою, балетом то я трохи приглядаюсь до вчителів, щоб не пахло цим духом…
-
Дякую;) Ми проживаємо і займаємось в другій провінції, ходимо на спортивну гімнастику… Так, на жаль в художній гімнастиці так і є…