Українська Канада
-
Дякую за розʼяснення
-
Треба у Трюдо спитати
-
Якось вирiшили проблему?
-
Як проходити медичний екзамен якщо находишся в Канаді
-
Ще читала що зазвичай тут продається молоко з білком А1, у той час як в Європі і Україні білок А2. Саме тому може здаватися що молоко інше на смак. Плюс молоко з А1 типу викликає більшу реакцію на лактозу. Втім у Канаді продається молоко А2 (і це вказується на пляшках). Тож просто можна спробувати пошукати і купувати його. Особисто ми знайшли таке, на смак наче не відрізняться від українського). звичайне канадське молоко здалося мені трохи не таким на смак (хоча може й справді здалося)
-
Доброго дня. 28 квітня подав заяву на відкритий ворк перміт. Після того на наступний день прийшло підтвердження на отримання моєї заявки. З того моменту 0 змін. На офіційному сайті написано що приблизний термін очікування 140 днів(онлайн заявка). Чи можна в такому випадку щось зробити?
-
Я ж не знаю яку краще Зараз мені важливо щоб дали можливість працювати Але це як я розумію вже у Канаді у візового офіцера питати? Чи як Та що мені говорити візовому офіцеру Типу я турист або яка ціль прильоту якщо віза візитор А я фактично жити та працювати прилетів