Українська Канада
-
завчасно вибачаюсь але я вперше спілкуюсь стосовно практичної реалізації релокейту) Ось я купив квиток наприклад у Торонто прилетів та візовому офіцеру сказав ціль прибуття (тут питання стосовно цілі) сказав що хочу наприклад жити та працювати на час війни в Україні Вийшов із аеропорту та поїхав засилятися в готель або апартаменти які завчасно забукав за всі гроші світу У мене є віддалена робота але її не достатнь аби покривати витрати Я б хотів отримати допомогу від комьюніті місцевого у вигляді порад та єкскурсії, якщо це можливо Також я чув що канада дає 3000 доларів (комусь ) ось питання кому саме і чи маю я змогу отримати цю допомогу та через який час та чи не зашкварно це отримувати чи просити допомогу одразу Ось я живу місясь у хостелі або в гостях та аплаюсь на всі роботи та проходжу співбесіди далі я по плану маю отримати роботу та настануть щасливі часи Дайде будь ласка коментарі та відповіді на запитання у чому я помиляюсь та яке підводне каміння може бути дуже дякую
-
- ціль ніхто питати не буде, всіх українців направляють в окрему ерію, збирають паспорти, потім віддають з ворк пермітом і іди гуляй :) - 3к це федеральна допомога без будь яких умов, дають одразу, треба буде лише зробити в service canada sin номер (це як код податкової в нас), відкрити рахунок в банку і заповнити невелику анкетку, я б не хвилювався щодо зашкварності, віддаш в багато разів більше податками Решта +- так, єдине я б побільше з собою коштів брав, бо квартири здають без меблів.
-
Вітаємо, vita! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
В мене за 7 місяців в Канаді ніхто з роботодавців на інтервʼю чи під час роботи навіть не питав. Всі дивляться на досвід роботи, переважно місцевий, та скіли/як ви працюєте. Я би сказав більше беруть до уваги мову (логічно) та ваш рівень комунікації, емпатії та роботі в команді. Без цього в Канаді не вижити
-
Витрати стабільно 2-2500к в місяць. 800 кімната, продукти 200-300, звʼязок, спорт, зал, проїздний - 200-300, решта іноді одяг, та бар/клуб два рази на місяць. Онтаріо, Оттава. Сам іноді питаю себе, куди все йде 😄
-
Чесно кажучи, вайб життя в Києві, начебто і работа фултайм не мінімалка, і не квартиру знімаю, а життя в нуль. Тут особливо не заощадити, зайти в супермаркет 15-20 долларів одразу віддати, а якщо захочете мінімальний Фастфуд перекусу на роботі (timH), мінімум 10 долларів, кава 4-7 долларів. Так в день і виходить по 20-40, в місяць самі порахуйте
-
Я перші 4 місяці працював в старбаксі, платили 15 на годину. Ну зараз вже офіс, платять 19, але не сфера обслуговування, фізично набагато легше і робота вже під міграційні умови підпадає
-
Доброго вечора! Сьогодні чула по радіо новину, що уряд збирається надавати фінансову допомогу жителям Канади для підтримки їх купівельнрї спроможності у зв’язку з подорожчанням продуктів харчування. Чи стосується ця допомога не громадян і власників ПР?
-
Секонхендів та оутлетів тут вистачає, на літо - осінь точно знайдете