Українська Канада
-
@banofbot
-
Чому ви не розглядаєте/не рекомендуєте федеральну міграції? Понад 50 тисяч українців в Онтаріо приїхали по зрозумілим причинам, і це, нажаль, єдиний шлях мігрувати для більшості. Якщо я розумію правильно, більшість Українців до вторгнення все одно подавались через EE
-
Я виїхав 24 січня бо відчував, що буде конфронтація конфлікта і говорив всім своїм знайомим, що краще покинути Україну на деякий час, то в мене питання до вас, мене в якую групу занести?
-
Я це все розумію і дякуючи вашим відео маю складений план на подальші дії до постійного резиденства. Але осад нікуди не дівається, думаю що по новій програмі будуть іти не тільки літні батьки чи бабусі та дідусі, але і працездатні люди котрі значно прискорюють та полегшують свій шлях в Канаді, чи можливо я неправильно зрозуміла цей новий стрім?
-
І нажаль Манітоба або Ньюфаундленд не універсальний варіант, усюди є обмеження по вибіркам та ці провінції мають специфічні карʼєрні особливості, які не підійдуть всім. Вже маю кейси, коли друзі з цих провінцій переїзжали в великі міста по джоб оферу, бо в рибацьких бухтах не завжди є ІТ компанії )
-
Хаха. Якщо чесно, то так дивно читати, що у Вінніпезі немає ІТ. А в НЛ величезний тех-хаб створений. Люди оцінюють перспективи. За останніх 3 місяці я особисто зустрів 10+ девелоперів, які переїхали із Оттави та Ванкувера до Вінніпегу. Якраз знайшли офери, які їм точно дозволять заробляти і нормально жити у Вінні, а не виживати у дорожезних містах.
-
Добрий вечір, подавалися з чоловіком разом, чтоловіку прийшло запрошення на вклейку візи, а мені ще ні. Я з 2017 року не працюю сиджу в дикреті з дитиною, чи є це причиною такого довгого перегляду візи. Чи може бути відмова?
-
Під час тої війни, що почалася у 2014? Чи від тоді коли війна торкнулася саме Вас?
-
От я теж про то деколи думаю, чому світ так не реагував на 2014 рік? Хіба українці які перебували на тих територіях не заслуговували на той самий CUAET? Пройшло 8 років і тільки після повномасштабного вторгнення Канада відкрила свої «двері», хіба тим українцям не обідно?
-
Мало того, що не реагував , так ще й свої цькували. Особисто я у 2014 з немовлям і чоловіком ночували на вокзалі у Вінниці 9днів, бо ніхто не хотів здавати житло "дАнєцкім". Тікали під обстрілами так само з однією торбою, мій молодший брат взагалі у самих шортах, сланцях і паспортом у кишені. Так, ми прожили 5 років у Польщі, але все з 0, без волонтерів, хостів і статусів. а тепер весь світ допомагає і вони ще ділять хто більш достойніший і справжніший біженець🤯
-
Нехотів про це казати, але можна ще згадати «допомогу» переселенцям , у вигляді тисячі гривень на місяць. І тому самотужки виживали і робили своє життя, допоки війна не прийшла знову.
-
Моя родина також безпосередньо пережила початок війни у 2014 році, якщо це Ваша реакція на мій допис, я не ділила біженців на різні групи, згідна що світ не реагував як тепер. В мене винило питання я його задала амінам. Це наш загальний біль на все життя.