Українська Канада
-
Добрий день. Скажіть ,будь ласка , чи є безкоштовні квитки в Канаду, бо не можу знайти реєстрацію.
-
Тут усе суспільство інклюзивне. Це дуже сильно резонує з досвідом, який ми мали в Україні.
-
Я б зробив наголос на слові «обовʼязок». Щодо автоматичнгсті, то, ймовірно, це лише питання часу.
-
Бал я отримав декілька тижнів тому, саме тоді коли почали occupation-based draws. Через це прохідний бал для загальнолюдських пішов вгору. Зараз він 505, якщо ви не бачили.
-
Дякую, ознайомлюсь
-
Дякую.
-
Вітаємо, Katerina Vilchynska! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Вітаємо, Lena! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Робота в Монреалі майстром манікюру 💅 !Ахтунг-Ахтунг ! Увага-Увага! В новий салон у центрі міста Монреаль ( 1 вересня відкриття) шукаємо: найкрутіших майстрів манікюру 🙀 Очікування від кандидата: 1. Досвід роботи та бажання навчатися новому. 2. Основи англійської чи французької мови для комунікації з клієнтом. 3. Найщирішої посмішки на обличчі, котра зможе розтопити холодний сніг у Монреалі. Що ми пропонуємо: 1. Офіційне працевлаштування та допомога у імміграції та адаптації у Квебеці. 2. Хороша оплата вашої праці з класними додатками та бонусами за умови гарної співпраці. 3. Робота у самому серці міста з чудовою комунікацією та метро 100 метрів від салону. 4. Карʼєрний ріст та розвиток. 5. Можливість реалізуватись та рости. Якщо ти зацікавлена/ий не зволікай та надсилай повідомлення❤️ Ми чекаємо на тебе!
-
Мені здається, Дмитро, Василь поправте якщо я не права, що до тьоть і дядь (родичів) приїхало набагато менше українців чим без рідні в Канаді… Я була здивована скільки сміливих людей приїхало ось так без родичів! І багато хто з них вже на федеральному етапі отримання ПР… Мої рідні так само пішли робити з першого дня, ніхто вдома не сидить не прохолоджуються, в Канаді дорого сидіти вдома! Вимоги були і досить є що треба робити мінімум по 30 годин на тиждень щоб пройти по провінційній програмі, тоді гадки ніхто не мав що буде можливість спонсорства 🤷♀️, ну хіба Дмитро знав, але звичайні люди як я і не думали про таке, тому я відразу своїх «погнала» на роботу і всі пішли аж бігом! Не думаю що спонсорство рідних дозволили виключно що люди тут роками платять податки, тут більше історія якщо з рідними щось станеться, наприклад лишаться без роботи то ви як родич з громадянством та ПР будете нести за них фінансову відповідальність і забезпечувати їх, скорше за все вони не зможуть податись на соціальні програми по виплатах на відміну від тих хто отримає ПР без родичів…з спонсорством не так все легко як здається, почитайте умови по звичайному спонсорству батьків, я зараз прохожу цей етап, спонсую своїх батьків, не все так просто повірте… Anyway, я бажаю вам удачі, отримати ПР якомога швидше і насолоджуватись життям 🤗 головне що ви в безпеці і ваші рідні з вами!
-
По перше, єдина провінція, яка враховує родинний зв'язок, це Манітоба. У Манітобі справді можна податися через срецпрограму для українців на номінацію, а потім і на ПР. При цьому потрібно відповідати певним вимогам. Якщо говорити про анонсовану програму, то я особисто думаю, що то не буде все так просто, як описано. І так, ви праві, людей, які мають родичів у Канаді, приїхало небагато. Навіть ті, які приїхали і мають родичів, все одно йдуть через Skilled workers in Manitoba, то немає вимоги по грошах та деякі професії не вимагають здачі англійської. І таких людей набагато більше, ніж тих, які користуються підтримкою родичів
-
Не знаю, хто такий Ахтунг, але спробую і до нього звернутись: шановна Громадо, Ахтунг!!!))) може хтось володіє інформацією стосовно роботи водієм на вені (бусіку) в Канаді? Буду вдячний!!!
-
Дякую, все вірно, хотів лише дізнатись чи є вже в когось реальний досвід…
-
Побачимо. Але зі свого боку я декларую усі свої доходи.
-
Дізнаємось і робимо мобільну кавʼярню (bakery truck🥳)
-
На одному з вебінарів міграційний консультант пояснювала, що можна розривати. У вас має бути 12 місяців роботи сумарно за одним noc протягом 18 місяців. Тобто, якщо ви пропрацювали 6 міс, потім 6 шукали роботу, потім знов пропрацювали 6 міс, то це зараховується.