Українська Канада
-
Як би ви написали?
-
Окей якщо ви так бачите нехай буде ВСЮ КАНАДУ;) я ж не проти 🤗
-
Ваш допис саме таке враження і справляє: у КАНАДІ такий сервіс. Коли робляться такі заяви, то, зазвичай мова іде про цілу державу. І в людей, які тільки збираютсья сюди, може скластись враження, що однакову швидкість та якість сервісу вони отримають в Канаді (тобто, всюди). А це не так.
-
І я в жодному разі не хотів Вас образити чи доколупуватись просто так. Наші люди і так губляться в морі інформації, коли планують іміграцію. Щось пропускають, щось недочитують, щось собі допридумують. Тому я підтримую максимальну деталізацію опису у дійсно важливих моментах (як от перші кроки після прибуття).
-
Виправила 🫡 А то дійсно люди вже почнуть зараз збирати чумадани з вірою що можно все зробити за три дні;) Нікого не хочу вводити в оману🤗
-
дякую 🙏
-
Всім привіт! підкажіть, чи можна WP отримати по прильоту в Монреаль? Чи лише в аеропорті Торонто?
-
Апд. Пост мабуть було відкореговано. Ну якщо вони іншим місцем читають то може і складеться таке враження. Там же не написано як в Канаді працює. Є уточнення. Причому я впевнена що якщо б такий допис був як погано працюють сервіси ніхто б не сперечався. Писати шось гарне не в тренді. Можу сказати що в Калгарі все працює приблизно так же. Ну хіба що може банк день в день потрібно пошукати. А це взагалі не маленьке містечко.
-
Як з другими сервісами? Якщо ми вже почали порівнювати;)
-
А на біометрію в Торонто запис був на 2-3 тижні вперед. Поїхав в Гамільтон. Там хоч завтра заходь. Виявилось, з 20-25 людей на час відкриття я один з апоінтментом. А ще потім співробітниця добила: чого типу з апоінтментом, ми тут у живій черзі все швиденько бабахаємо. Я кажу: так на сайті IRCC написано, що тільки з апоінтментом. А вона: а, то в них застаріла інформація... От вам і сервіс.