Українська Канада
-
-
Манітоба the best для мене❤️ Місто Брендон обрала ще 14 років назад🤗
-
Вітаю! А без отриманого в аеропорту WP (якщо скажуть онлайн подаватися) можна оформити стартову державну допомогу в 3000?
-
Поняття не маю як зараз з чергами за сін в звичайних Service Canada в Торонто. Можливо то період заїзду студентів був, може ще післяковідні викрутаси. А онлайн я теж хотів оформити, все заповнив, вискочило вікноце: з Вами зв'яжуться для уточнення даних. Ніхто не зв'язався. От і пішов стояти.
-
Це зараз так, памʼятаю себе в посольстві Канади в Києві полупідвальному приміщенні на співбесіді з офіцером в 2010 році 🤦🏻♀️ Було весело😁
-
До речі, що завжди радувало, саме Канада є однією з тих держав, де податись на візу/перміт можна повністю дистанційно. Без інтерв'ю, довозу паспорта і т.д. Коли біометрії ще не треба було задавати, то взагалі казка була: наклацав на компі - відправив паспорт - отримав паспорт. Але ще раніше, 20 років тому таки треба було в Київ їхати, на Ярославів Вал, на співбесіду. А потім паспорт забирати ще звідти... були часи...
-
Очевидно, вони то трохи по-іншому сприймають, тим більше давно вже в системі як громадяни є. Новоприбулим доводиться взризатись в ту систему, причому швидко. Підозрюю, я теж міг би почекати, подзвонити, таки отримати апоінтмент через Х часу, потім через Y часу ще поштою той сін прийшов би мені. Але в мене часу на те не було, роботу шукати треба було, тож і пішов в чергу. Вгризатись в систему, так би мовити😁
-
Всім доброго вечора, хто може підказати, чи зможе мій чоловік отримати тимчасовий захист в країні єс якщо він тиждень назад виїхав з України?? Чи не буде питань як перетинав кордон? Наперед дякую🙏
-
Якщо перетинав нелегально лісом/горами/річкою - то питання точно будуть. Але захист все одно дадуть.
-
Десь навесні IRCC оприлюднить дані по кількості PR виданих у 2023 р. Цікавить розбивка по країнам походження іммігрантів. Минулого року чільну десятку закривали сирійці з показником 8500 осіб. Як вважаєте, будуть українці в топ-10 за 2023 р.? Чомусь за 2024 р. я впевнений, що будемо.