Українська Канада
-
Французи як в Квеьек приізджають - йдуть часто на курси місцевого діалекту. Тут не можна порівнювати діалекти у Франції бо Квебекський французький- це квінтесенція законсервованного французького 15-16 сторіччя+вплив мов місцевих народів+ постійне сусідство і пригнічення зі сторони англофонів- як наслідок- чим далі від Монреалю - тим більше цього всього всплива. В той час французька у франціі розвивалася як частина основної мови. І хоч 20 років вчиш ту французьку- тут все одно не розумієш іх.
-
Наша француженка , яка зараз працює в монреалі . Говорить, що це просто акцент. Ніяких складнощів немає, нічого вона не вчить) відрізняється суто акцентом , ну плюс є кілька місцевих слів. А не так, що б не зрозуміло))) це як в Шотландії акцент свій. А не як «кокні»
-
Куди?)вона тут 3 роки в монреалі працює) сама француженка )
-
Ні) я просто реально чула , що місцевий діалект суттєво відрізняється від французького) тому мені було цікаво в неї запитати)))
-
Якщо вона не виізджала за межі Монреаля, Квебек сіті- то французький тут більш менш стандартизований. Але чесно скажу 70 км від монреалю, в невеличке село- і вже смолл ток у магазині перетворився в 100500 перепитувань а що ви мені сказали. (І це вивчаючи французьку з першого класу, у вузі, і працюючи з бельгійцями довгий час)
-
Моє улюблене про шотландський акцент ))
-
youtu.be/UGRcJQ9tMbY?si=j4xNtK7qxwRmRkTi
-
I understand that getting a mortgage pre-approval can be a stressful process. But don't worry, I'm here to help. The current rates are around 4.99%, and if you have all the necessary documents, I can get you pre-approval on the same day. Let me assist you in making this process as smooth and simple as possible.
-
Hey there! Just wanted to give you a quick update on the interest rates - they've been holding steady at around 4.99% for the past few weeks. Hope that helps with your financial planning!
-
На сайті jobbank є середні зарплати по професіях та провінціях.
-
Вам цікаво, де непогано пожити як туристу, чи де буде краще для подачі на постійне проживання та канадський паспорт? Бо це абсолютно різні провінції, скоріше за все. Звісно, зважаючи на вашу освіту, рівень англійської та професію.
-
По чатах бачила, що UI/UX в Канаді дуже важко влаштуватися навіть в Торонто, а в Альберті ще менше вакансій за цим напрямком. Але якщо налаштовані на отримання ПР - можна пропрацювати в Альберті рік на простій роботі, податися, ще через півроку-рік, як отримаєте, переїхати, як знайдете щось за фахом...