Українська Канада
-
Як все складно 🙄 певно багато бажаючих. Якщо знала, що такі строки, давно б раніше подала. Мені просто пояснили невірно та заплутали, що я повинна бути в Канаді по сuaet , якщо не по цій програмі виїхала то не маю права користуватися програмою Воз'єднання з родичами
-
-
Шукаємо заміну.Звільняється (велика,з меблею) кімната з 1 лютого зі своєю ванною кімнатою.North York (eglinton ave east и viktoria park ave). Бажано для дівчини або жінки,але можна і жінку з дитиною.Я мешкала там особисто з дочкою.Цікавить пишіть в приватні.
-
Вітаю! Хтось відправляв посилки з України в Канаду? Як відбувається нарахування податку і до якої суми вартість можна не вказувати? Також що крім самої відправки треба оплачувати? Дякую!
-
Батько відправляв мені дві посилки у 2022му році. Посилки були великі, по 20 кг кожна. За кожну на УкрПошті за пересилку було сплачено по 8К гривень на той момент. Але це було вказано як особисті речі. Ніяких додаткових нарахувань на посилки по прибутті в Канаду не було.
-
Дякую! Я думала ще зверху податок оплачується, а на одяг він там аж 18%, тому було цікаво. Це гарна новина, дякую!