Українська Канада
-
До 31.03
-
Всім привіт, підкажуть, будь ласка, чи можу я пройти медоглад на work permit ДО прибуття в Канаду? Чи спочатку мені треба якісь документи для цього які я отримаю в Канаді? Збираюсь летіти у середині березня і думала пройти медогляд завчасно у Києві, тому і виникло таке питання. І ще одне питання чи не буде проблеми отримати work permit якщо я студент? Я закінчу університет тільки в червні, тобто закніченої освіти на березень ще мати не буду, не виникнуть ніякі питання? Завчасно дякую!
-
Можете пройти Але потрібно пройти мінімум за 2 тижні до вильоту, щоб медогляд встиг зʼявитися у базі
-
Це, так? Це потрiбно ще роздрукувати та взяти до Лiтаку?
-
Ну, якщо ви його пройшли, то значить пройшли Він у базі є 100%
-
Так Де ваша заява на візу Там є і запрошення на вклейку і тд Я просто не памʼятаю сам лінк
-
ircc .com на увазi?
-
Він ще має бути в особистому кабінеті, де ваша заява на візу
-
Можете порадити, як знайти цей самий лист на пошті? просто в мене вона дуже забита і просто долистати не вийде, за словами letter of introduction не знаходить.
-
Ні як не зможете Вам можуть тільки дати результати медогляду, якщо ви попитаєте лікаря/лікарню
-
Так Діюча віза і ворк перміт
-
Дякую 🙏
-
Ага Цей лист На всяк випадок роздрукуйте його Але скоріш за все ніхто не спитає за нього
-
Доброго дня .Можливо хтось знає ,стиковка в аеропорту Мюнхена 2 години (Люфтганза ) ,далі на Канаду ,встигну чи не ризикувати краще ?
-
Підкажіть будь ласка як подати сертифікат про смерть онлайн в Торонто. В мене мама померла неділю тому, я її поховали і вимушена була поїхати в Німеччину, щоб вирішувати діла з документами… і тепер не знаю як оформити сертифікат про смерть, який я повинна передати в Україну для пенсійного фонду