Українська Канада
-
У пам’ятці пише, цитую: приклади ситуацій, коли ви не повинні надавати свій SIN: подання заявки на оренду нерухомості
-
Всім дякую за відповіді 🙌
-
Привіт, Прошу долучитись до збору на пікап для підрозділу MLRS. Хлопців знаю особисто, звичайні it-вці які в Україні і намагаються допомогти армії. Пост в Linkedin на збір мого друга shorturl.at/dIN28 Дублюю посилання на монобанку send.monobank.ua/jar/7DvSNrSWm8 Половину вже зібрали, давайте добʼємо. Пишіть мені в приватні повідомлення, якщо хочете зробити донат але немає можливості перевести за Канадської картки @vovanovych СЛАВА ЗСУ!
-
Доброго вечора, можливо хтось підкаже що робити в даній ситуації. Роботодавець не дає форму Т4, ще не виплатив до кінця зарплатню. Я подала скаргу на роботодавця, вони розбираються з зарплатньою а з цією формою не можуть ніяк допомогти. Тепер не знаю як подавати ці Тах
-
Вони не виплатили мені 3 зарплатні, і навіть не знають коли зможуть надати цю форму. Я можу податись без цієї форми ?
-
Мені потрібно податись до 29 лютого ? Тобто бухгалтер може допомогти з цим питанням якщо звернутися?
-
11.13.2023-11.26.2023 11.27.2023-12.10.2023 12.11.2023-12.24.2023 12.25.2023-01.07.2024
-
😂😂
-
Дякую зрозуміла
-
Вам не обов'язково навіть брати у нього T4. Ви можете зареєструватися наприклад на цьому сайті і зробити свої податки онлайн. Ваша форма Т4 туди автоматично підтягнеться після синхронізації з вашим CRA аккаунтом www.wealthsimple.com/en-ca/tax Ваш роботодавець зобов'язаний передати в податкову вашу форму до 29 лютого. Теоретично, ви можете спокійно робити такси з 1 березня. Сезон подачі документів за 2023 рік з 19 лютого до 30 квітня 2024