Українська Канада
-
це називається план. Нормальне бажання людини контролювати своє життя і мати основу під ногами, або хоча б відчуття основи в поточних умовах. А складеться вже як складеться. Погодьтесь, що це набагато краще ніж іхати без грошей і без плану кудись для чогось.
-
Як, я вас розумію. Так проколюють люди, які так заздрять іншим українцям, що навіть очі злобою наливаються. І навіть невзмозі прочитати, що існують різні програми PR і для цього не обов'язково бути прям зараз в Канаді😂😂😂 заздрість- погана річь
-
ще хотів запитати щодо французьких регіонів. Без знання французької, але з дуже доброю англійською реально там жити? Чи можливо розібратись з документами?
-
Доброго дня , хто бронював авто в turo, цікавлять питання страховки на авто , вказано що покриття 2000000, але цікавить хтось розбирався , якщо зламалось авто в дорозі , хто зазвичай вирішує це питання
-
А виглядає як самовпевнене твердження. Тобто людина описує події що теоретично мали б відбутись протягом двох років як вже сталий факт. Але навіть не уявляє які документи і в якому юридичному статусі вона має підготувати для того. Тож це ніякий не план. Також вона полінувалась почитати митні правила що є у вільному доступі. Ладно, лінь то далі обговорювати, мені, по-суті, байдуже що вона робитиме.
-
Точно заздрість. Аж через экран видно. І не лінь же брудом поливати і судити інших людей🤦♀ часу мабуть багато вільного . вам важко уявити, що інколи коли щось планують, то запитують у інших людей їх досвід, окрім самостійно визначення різної інформації на сайтах. І перепитують, бо це важливі питання. На все доброго, Сергію, бажаю щоб до вас відносилися так само як і ви до людей.
-
-
Для подачі на PR потрібні скановані копії. Але краще свої документи мати з собою, все таки.
-
З усіх цих процедур підтвердження адреси тільки для охіпп треба було
-
Банку не треба підтвердження, на цю адресу потім картки прийдуть поштою
-
Люди, добрий вечір! Скажіть, хтось все робив першу декларацию онлайн. Я дивилась відео Дмитра, але сайт змінився та я теперь не знаю як заповнити. Наприклад, там було питання, чи були ви у Канаді ВЕСЬ 2023 рік. Я відповіла НІ, бо прилетіли в квітні 2023. Моя відповідь підсвічує червоним и вискакує віконце з написом: А багато людей відповели ТАК, виправити на так? Я дуже рада за багато людей, але ж писала про себе правду 😂 Може хтось може підказати мені? Дякую