Українська Канада
-
Сидите и моніторите сайт запису, слоти можуть зявлятись, також можна моніторити локації рядом, не тільки одну найближчу
-
Періода очікування після здачі теорії до сдачі практики нема якшо у вас укр правам більше року чи два. Там головне місце вихопити, бо може бути на міс вперед занято
-
drivetest.ca/licences/exchanges-foreign-licences/ Але тут тільки про заміну прав. Я поки шукав зрозумів шо питання не в заміні а в отриманні з нуля, не шарю тут
-
Ні, після г1 якщо здаєте драйвтест з першого разу то отримуєте фулл г права, якщо не з першого то будуть г2 і через рік тільки право на пересдачу. Якщо б у вас не було прав то трохи інакше, на драйв тест не пустять одразу, не памятаю точно як там бо було не цікаво) зараз знайду
-
Так, звісно, temporary resident. З дня отримання ворк перміту.
-
На вп не треба фото
-
Привіт всім, маю питання. Якщо я буду робити медогляд у Європі, після того як заїхав до Канади і получив WP, інформація про медогляд підтягнеться після того як клініка її передасть до уряду Канади. Чи мені треба ці результати кудись буде висилати самостійно, щоб не анулювався WP?
-
Як довго ця передача займає? Скажить будь ласка Дмитро;)
-
Доброго дня. Маю таке питання: в мене є син йому 18 років і він працює офіційно. Він подав вже свою першу податкову декларацію. В грудні я поштою відправила всі документи на кліматичні виплати. Питання: син має окремо на кліматичні подаватись?
-
Подивився на свій, дружини, та на всяк випадок на стаді перміти дітей. Немає фото.