Українська Канада
-
бо вона буває як і hard water, яка збагачена мінералами і кальцієм, так і soft water, не всім подобається такий смак, вище було сказано що вода hard жорсткіша, наприклад в Едмонтоні вода з під крану саме така, бо вона збирається з North Saskatchewan River.
-
Так ти девопс, у багатих свої причуди))
-
Мені не шкода 2 бакса на воду
-
Дезінформація це свідоме перекручення фактів для досягнення конкретної мети, в даному випадку людина просто поділилась своїм досвідом, це не дезінформація. Давайте без ярликів
-
Ну тоді це місінформація в найгіршому випадку
-
Ще доречі може не всі знають, Канада як і Штати додають у води з під крану flouride, це сполука фтору здається, для покращення зубної емалі. Це круто, хоча бачив прям нещодавно в штатах виникли дебати ізза того що свіжі досліди поакзали зо надмірна кількість цих флоридів погано впливає на мозок. А американці хоч і додають його вже 50 років в воду, але оптимальної кількості так і не визначили, і кожен штат додає як хоче.
-
Ну а в чому дезінформація? Вода з крану з присмаком хлорки в Торонто. В чому дезінформація? Більше того більше як деформація виглядає вартість води бутильованої 2 бакси. Так є вода і дорожча, але хто її купує за таку ціну? я купую по 4 бакси за 24 бутилки якщо нестле в волмарті або в костко за тіж приблизно гроші але 30 бутилок по 500 мл. Для справки Pure Life Natural Spring Water 24x500ml, 24 x 500 mL Now $2.28 You save $1.49 was $3.77$3.77 Вода з крану нормальна для готування їжі. Дитина в школу бере бутилки з водою а з крана набирає тільки в крайніх випадках бо всеж таки бутильована краще.
-
Ви упередженні в спілкуванні з людьми. Перечитайте що вам людина написала і що ви їй відповіли. А мені взагалі не відповіли в чому дезінформація.
-
Пʼю воду з під крану з самого початку, відколи прилетів в Канаду.
-
-
Поїзд Київ - Відень вчора, та прямий рейс Відень - Монреаль сьогодні: 45 хв від приземлення до отримання WP. Забрали 2 паспорти і видали дозвіл на 3 роки на новий паспорт. Роздруківку Letter of introduction, а також лист з поясненням видати WP на новий паспорт не захотіли дивитися, навіть не так - категорично відмовилися брати. Українців було аж цілих четверо. Ну якось так