Українська Канада
-
До 31.03 так
-
В мене прийшли на 5 день як і у багатьох до тижня .
-
І виплати до 31.03 хто оформився теж. А далі мабуть буде нова програма , чи хто знає .
-
По програмі , яка закривається 31.03. А що там далі я так розумію не відомо .
-
Добрий день. Підкажіть, чи є якісь виплати по безробіттю в Альберті на перший час, поки шукаємо житло і працю? 2 дорослих+1 дитина
-
Доброго дня ночі кому як!! Хто летів транзитом через Лондон, чи можливо без транзитної візи полетіти на Канаду Дякую
-
Це питання вже 100500 разів обговорювалося у всіх чатах. Скористайтеся пошуком. Знайдете багато цікавої інформації. Якщо коротко, то якщо маєте зайві гроші і бажаєте випробувати себе на удачу, а також любите ризик та екстрім, то тоді летіть через Лондон. А якщо хочете спокійно і стопроцентно долетіти до Канади, то оберіть інший маршрут.
-
В зависимости от ваших билетов, в некоторьіх случаях пишут что можно, если єто именно транзит, а не склееньіе рейсьі
-
Не знаю, що в мене було не так, але я отримала лист про прохання звʼязатись з фін установою, яка розглядає заявку на допомогу. Дзвонила за вказаним номером, там не відповідали (ніхто не може розмовляти, бо всі оператори зайняті). Подала заяву повторно.