Українська Канада
-
Петро, можна і не витрачати такі кошти, аби все запланувати гарно Але так, згодна…завжди комусь шось заважає 😌
-
тим паче, що наразі можна навіть доставку паспорту від однієї ЗДУ до іншої замовити...
-
на скрінах Консульства трьох різних країн, куда можна долетіти у 2 сторони за 700-800 доларів
-
шукайте далі - все є доступно
-
А ви впевнені, що ці консульства захочуть прийняти документи на виготовлення паспорта від людей, які не проживають в тій країні, навіть тимчасово? Якщо це поодинокі особливі випадки звернення до них, то можливо і погодяться. Але, якщо це стане масово, то не факт. Недавно хтось писав, що їздили в США робити паспорт, перед тим зв'язавшись з ними, щоб дізнатися чи приймуть. Сказали, що приймуть, але треба, щоб адреса проживання була в США. Люди поїхали, а там виявилося, що якщо паспорт ще діє рік, то на новий податися не можна.
-
у українців екстериторіальна подача документів
-
Та навіть якщо так) Суть я думаю зрозуміла
-
Поганому танцюристу…як то кажуть… Коли дійсно треба, все горить і треба вже на вчора (хоча звісно закрадається питання, чому до такого стану дійшло) - то ЛатАм це дуже гарна ідея! Навіть обрати час можна 😅 А якщо заздалегідь розпланувати - то і квитки дешевше знайти можна 😌 Було б бажання)
-
Навіщо в Посольство. Є приватна компанія Паспортний сервіс «ДП Документ». Приїжджаєте в будь-яку країну. Встаєте у живу чергу з 12 ночі, стоїте до 9 ранку і робите все до 30хв. Тим більше зараз весна, не так холодно. Я взимку так чергу стояв)
-
Добрий день, хто може підказати. У мене є перміт, оскільки в'їжджала по cuat (foil less visa), але з особистих причин прийшло виїхати, чи можу я тепер в'їхати, якщо зроблю турист візу і чи зможу я спокійно працювати до закінчення ворк перміт? Заздалегідь дякую
-
Були списки, були так скажем рікітьори. Але головне вміти говорити до таких людей)
-
Це ще треба знати, в який центр їхати В деяких центрах дуже агресивна жива черга, і там навіть заводять зошити зі списками 😁і ніхто нікого не пропускає і по тим спискам попасти в центр можна попасти через день-два лише Але так, Ви праві в тому, що завжди є варіанти різні, і вони доступні
-
Дякую
-
А з канадської картки на українську ?