Українська Канада
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка, у дитини закінчується термін дії візи та паспорта у січні, паспорт продовжили у консульстві оттави на 5 років. Подали заявку в ircc акаунті на нову візу cuaet для дитини чи можна іпотрібно продовжити стару візу cuaet як extend my stay????
-
Підскажіть будь ласка, якщо зараз виїхати до Канади без дитини, чи можлиао пізніше її забрати і оформити вже в Канаді? Зараз дитину не подавали на візу CUAEt
-
Ще тільки но вивішуємо з подачею заяви ( у дитини нема закордонного поки що ) І хотілось би заздалегідь підготуватись, що очікує Бо, якщо приїдемо, хочу піти працювати відразу. Професії нема ( джун тестер ). Дружина з дитиною буде. І треба розуміти куди краще їхати. Де і як роботу краще відразу шукати
-
100%, і ніколи краще не переводити в грн, я вчора походив по магазинах, ціни нормальні
-
Роботи повно шукайте на сайтах, головне англійська, житла вистачає, ціни нормальні як для Канади, мене наприклад не дивує в місяць платити 60$ за мобільний зв'язок або 1000$ за квартиру
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, чи обов'язково діти ходять до школи? В нас 11 клас, чи можно вчитися дистанційно в укр.школі, а в Канаді ходити на язикові курси? Як тоді бути з українським атестатом? Потрібно буде нострифікація? Як краще зробити для закінчення школи та вступу до вишу в Канаді?
-
А как с работой,как с жильём,цены и т.д???Мы тоже рассматриваем это место, интересно....
-
Пишуть люди , що вдається Але назад не повертають в Україну. Потрібно варіанти шукати
-
Доброго вечора ! Підкажіть будь-ласка хто-небудь відправляв паспорт на вклейку візи через Нову Пошту ?
-
Доброго часу доби! Хто планує летіти до Канади (Торонто) з Європи бажано з Польщі (Варшава) на 11.12.2022 або 13.12.2022 готові компенсувати 50% вартісті квитка, зустріти в аеропорту Торонто, відвезти в Монреаль чи NB в будь-яке місто, можемо надати допомогу у всьому, що знаємо по документах, адаптації та і т.д. Але нам потрібно прикріпити до вашого квитка нашого собаку 12-річну доберманшу, яка летітиме в багажному відсіку в боксі, всі документи та оплачений квиток буде. Вам привезуть її до аеропорту та допоможуть здати її в багаж. А ви тільки її заберете після прильоту в боксі і викотіть за зону контролю, а ми вас зустрінемо. Допоможіть будь-ласка це член нашої родини.