Українська Канада
-
Доброго вечора. Допоможіть будь ласка розібратися. Здавала біометрію на Канаду в Лондоні на початку травня, так як залишитись там на довго не вийшло, то і паспорт на вклейку не відправляла. По багатьох обставинах до цього часу не займалась питанням Канади, то ж зараз виникає питання, як вклеїти в Німеччині візу, якщо відбитки здавалися в Лондоні та 6 місяців назад, і на сайті в мене є тільки цей документ.
-
Податись можна і по внутрішньому
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка хто стикався з проблемою: Знайома відправила паспорт в візовий центр в Дюсельдорф звичайною поштою і не сплатила доставку назад в банку Пройшло 6 днів - з візового центру не імейл нічого не прислали (підтвердження про отримання), але на сайті пошти написано доставлено Чи можна якось досплатити зворотню доставку і взагалі дізнатись чи отримали вони його?
-
здрастуйте, допоможіть заповнити анкету. не за безкоштовно. перебуваємо в Швейцарії з сім'єю.
-
Ділюся інформацією, може кому буде потрібно: у нас навчання в школі в Україні, зараховують оцінки в закордонній школі в табель. Ми тепер більше уваги можемо на місцеву дати. Нам лише три предмети доздавати і все. Пишіть, усе розкажу, за рік 200 євро виходить. Якщо будете шукати, то школа приватна — Школа 977.
-
Телефонуйте в візовий , вони видалять або перезапишуть вручну
-
Доброго вечора всім) В мене виникла проблема , я був записаний на одну дату на біометрію але тоді не зміг піти і не скасував , а тепер не можу записатись на наступну дату , пише що я не можу записатись через те що не закінчив свій минулий візит Дякую
-
Дякую
-
Від тижня до нескінченності. У вас ще все нормально
-
Всім привіт! Скажіть будьласка, скільки часу після здачі біометрії треба чекати на відповідь про погодження на візу? Бо вже пройшло 6 тижднів, а відповіді нема! Може якось можна перевірити який статус обробки?
-
Тоді , ще не скоро , за кермом поїдете. www.mpi.mb.ca/Pages/get-class-5-licence.aspx
-
Там можна обміняти , якщо українське маєте. З терміном більше двох років