Українська Канада
-
Не можу знайти цю постанову( Страж гранічний не працює
-
Дякую
-
В мене запитання напросилось стосовно ворк перміту! Якщо я лечу допустимо з Тулузи (Франція) далі через Лондон я потрапляю в Монреаль і аж з Монреаля я потрапляю в Віннпег. 1) Питання на якому етапі видається Ворк Перміт? В Монреалі чи в Вініпезі? 2) І якщо я візьму білет до Монреаля, потім вже в Монреалі окремий білет до Вінніпега то тоді в Монреалі по любому треба йти брати ворк перміт? 3) І чи грає роль взагалі ворк перміт на подальше пересування між провінціями і пошуком роботодавця? Наприклад якщо я прилечу в Манітобу, а вже от дві вакансії маю з Онтаріо і якщо в Манітобі нічого путнього не знайду то чи зможу я вільно поїхати собі працювати в Онтаріо і як це вплине на подальше оформлення ПР?
-
А дипломи теж потрібно,якщо є вони збоку на англійській
-
Киньте мені в особисті , може і зможу допомогти
-
Показуйте лист , почитаємо
-
Я маю листа по cuaet вони питають додати якийсь еміграційний документ,йдеться нібито про то чи були в мене колись проблеми з міграційної служби ,і це тільки в мене в жінки не питаютьхотів додати скрін листа щоб люди допомогли,часу мало зосталось,мы запізно прочитали пошту
-
Можете скинути посилання? Я не бачив такої постанови. Теж плануючи летіти по SJTD
-
Всі що , є брати Переклад теж знадобиться , але його потім можна зробити
-
Добрий день, чи може хтось дати джерело де було б вказано документи, які потрібно з собою взяти в Канаду, що потрібно перекладати що нє, які документи потім потрібні для подачі на постійне місце проживання?
-
Пишіть