Українська Канада
-
Будьте стриманішиним. Такого роду репліки , не кращі , а як на мене , ще гірші , за російську
-
Товариство вітаю! Підкажіть, будь-ласка, у Facebook є допис що з 01.10.22 з Европи не пускають по Single Journey Travel Document, нова постанова.Треба робити закордонний паспорт, хто летів з Варшави у Жовтні, білети згоріли пишуть, напишіть будь-ласка, чи пропустили вас? Бо летить літня жінка, в неї тільки SJTD.
-
Так, тому 3 тижні залишилось до вильоту, і я просто молюсь, щоб не було змін. Або ти одразу купуєш їх ківі гарантію за 100 з чимось євро, і ніби вони обіцяють і безкоштовні альтернативи і повернення коштів, або вони нічого не гарантують. Але мене бісить їх політика щодо бронювання місць. Мій другий рейс, де закінчилися місця все ще висів у їх пошуку. Тобто інша людина спокійно могла забронювати. І потім все, попадаєш у замкнуте коло, гроші максимум повертають на ківі гаманець і все, а потім усі інші рейси дорожчі, тобі треба платити заново, і капець
-
Я купувала тільки дивилася, щоб пересадка була не менше 5 годин, щоб точно встигнути на рейс і т д. Тому я вибрала пересадку в Барселоні на 11 чи щось таке годин( у мене була одна валіза тільки) то я там переночувала ще, погуляла і полетіла вранці до Канади- подорож була у травні.
-
Хто надсилав паспорт на вклеювання візи в Німеччині (Берлін), порадьте кур'єрську компанію.
-
Филь Яна: Не рекомендую ківі. Теж хотіла заощадити, а попала ще на 480€. Ну почалось з того, що я брала квитки для усієї родини (я, чоловік і двоє маленьких дітей), там були складнощі з моїм лімітом на картці, тому вирішила брати по 2 квитки на один і той самий рейс. Вийшло на 80€ дорожче, але фіг з ним. Чоловіку і доньці одразу підтвердили бронювання, я своє чекала сутки, відмова, закінчились місця. Повернули кошти на ківі гаманець, я пішла бронювати інший рейс. Забронювала, вийшло, що до Амстердама летимо різніми рейсами, а вже звідти до Канади один рейс. Це мене влаштувало. Забронювали ще на початку місяця, а на минулій неділі мені приходить, що мій рейс до Амстердама відминили. Пропонують альтернативу, за яку треба доплатити. Діватися нікуди, оплачую. Спочатку було 180€, через годину вертають кошти і пишуть, мов вибачте, неправильна ціна була, треба заплатити 280€. Ну ок, оплачую. Через 11 годин мені пишуть, що мол вибачте, але на рейс закінчилися місця. Кажу ви що, знущаєтесь вже? Повертайте кошти. Ну ось вже 3 день чекаю. Питання вирішується. Прийшлось вже брати окремо мені і сину квиток через аеропорт, вийшло ще 200€ до Амстердаму. Але тепер ніяких гарантій, що не буде ще якихось пригод з ними. Тому не рекомендую.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Їхати будемо не всією сім'єю, спочатку я, а потім чоловік з донькою та собакою. Тому вже всі документи про шлюб, свідоцтва та інше... Будуть везти вже вони. Чи можуть в мене запитати в аеропорту якісь документи, окрім паспорту, візи і листа? Ще читала тут питали про довідку про відсутність судимості - це всім обов'язково її брати? Чи то по запиту? Дякую
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, як Ви перекладали самі свідоцтва про народження та шлюб ? Багато де чула що є якісь зразки бланки і інтернеті 🤔. Що нотаріально не потрібно завіряти для анкети . Чи має хтось силки на ці бланки? Заздалегідь дякую.