Українська Канада
-
Тоді не треба дивуватись, що серед усіх є люди які з освітою, з мовою, або спроможні вчитись. І буде конкуренція. І на рівних з усього світу. В світі багато де війна. Ми- не особливі. Всі в чергу.
-
Тоді нащо було сюди їхати?
-
Якщо людина не хоче асимілюватися, то її ніхто до цього не змусить ніде. Але питання не про це здається? Може я не вірно трактую це. Але реально дуже багато людей є зараз в Канаді фізично не встигають отримати pr. Це погано. Особисто моя думка, що ми всі знаємо - це не легкий шлях. Але є за що боротися і пройти його.
-
А не скиглити тут як важко. Є гум програми, і це чудово. Не хочуть працювати над собою і' змінювати життя - хай чекають роками
-
Я з котла, і працював з нашими у Польщі. Більшість з них за роки життя там не вчили нічого, особливо мову. Тут нічого не змінюється. Україна не Європа, і буде не скоро. Європа це не територія, а спосіб мислення. Хтось працював над собою рік-два і досяг мети, комусь 3 роки це не вистачило ні на що. Так, краще залишатись у Європі, там не має вимог, і не буде війни
-
Здається, якщо я не помиляюсь, програма cuaet була розрахована для тих хто постраждав від війни, а не для тих хто планував міграцію. Чи я не правий? Якщо так, то багато людей вимушено приїхали і реально для декого 3 роки для міграції може бути мало. Знаю, що програма тимчасова. Але як я розумію, людина запитує що робити коли часу не вистачає, бо повертатись нікуди. Я б порадив звернутися до міграційного консультанта
-
Де, в Європі. Не смішіть
-
Тоді якого сюди було їхати?
-
Це вже нахабство. 3 роки це дуже багато