Українська Канада
-
Всім привіт хто хоче зняти кімнату біля центра Галіфакса за 999 $ пишіть в особисті, оренда на рік з першого вересня в чистій квартирі )
-
Чи потрібно перевипускати SIN та OHIP після отримання нового WorkPermit? В який термін їх необхідно отримати?
-
Дякую
-
Ні Номер буде той самий Дату оновлять
-
А як бути при подачі надаткової декларації? Номер буде новий?
-
Не додається(( пише: “Неможливо додати картку» Боже, перепробувала уже все на світі, найшла як поповнити канадський мобільний номер, (бо через кабінет Telus не поповнило), щоб прийшли смс з кодом, але він усе одно не активний в Україні((( Бляха, Я поки виведу гроші в борги залізу😅 І впн, і Wise, i PayPall Через декілька днів буду у Польщі, то одна надія, що все ж через WU вийде 🙏
-
Зара схожу в банк з карткою, чи зможуть там допомогти( Можна, напевно, у будь-якому (Приват, ПУМБ і т.д.)?
-
Доброго дня, а хто відправляв посилками особисті речі поштою Польскою до Канади, скільки вказували оціночну вартість, щоб не було додаткового оподаткування?
-
Вітаємо, agusagig Lujiez! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
На ютубі "Англійська з Андрієм", чудово пояснює. Також Duolingo, та в бібліотеках є безкоштовні розмовні клуби.
-
Зверніть увагу, що ми перенесли подію. Нова дата: 17 серпня
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, як перевірити чи все нормально з damage deposit з минулої оренди? Чек із депозитом вислали 17-го липня, через два тижні я зателефонувала до компанії, де знімалося житло, сказали почекати до 5-го серпня. Сьогодні дзвоню, на дзвінки не відповідають, дзвонила дуже багато разів, списати на обід неможливо