Українська Канада
-
всім привіт, чи можна залишати Канаду в тому моменті, коли ти подався на продовження Work Permit? і при поверненні назад до Канади не буде проблем із офіцером?
-
Всюди однакове fee
-
ну старий work permit у мене до 26 року, просто якщо я зараз хочу залишити Канаду у своєму статусі про продовження, чи будуть проблеми?
-
При подачі, ви вказували, що знаходитесь в Канаді. Я б рекомендував не змінювати це і не піддавати сумніву. Бо ніхто не знає як поведе себе офіцер прикордонник, якщо ви отримаєте новий воркперміт поки будете за кордоном (старий буде не дійсний), а його запитують при перетині так само як візу.
-
Ок дякую
-
В такому випадку ви маєте слідувати вимогам покинути Канаду згідно старих дат... Вважаєте це логічним? Документ не може бути частково дійсним
-
Ви можете мати скільки завгодно документів, але є поняття юридичної сили. Старий документ втрачає свою "силу" при отриманні нового. Як би було так як ви кажете, то зберігалися б обмеження зазначені в старому документі, а це не так. Не можуть документи були дійними частково. P.S. Додатково зазначу, що підчас розгляду заявки з аплікантом може зв'язатися міграційний офіцер (для уточнення даних) і краще щоб дані з форми співпадали з реальністю...