Українська Канада
-
Ну справедливості заради тут теж немає ніякої лотереї Є програми, є строки Те що деякі закривають, так це нормально
-
Треба давно створювати пости такі про Німеччину
-
То ви трохи не розібрались ) Усюди є чіткий механізм
-
Так і в Канаді швидко не отримати 🤷🏻♀️ будь де треба час для цього
-
Message from user عبد الله الحمارنة has been removed because this user is in spam list (???)
-
Дуже зря, я вважаю. В пустелі коли я жив в кібуце - найкращий час в моєму житті
-
Якщо коротко отримання пмж при наявності роботи і з його наявністю (при умові життя та роботи у Німеччині) через декілька років можна подаватись на громадянство
-
Термін залежить від напрямку роботи є такі з якими за 3 роки можна подаватись на громадянство. По решті за 5
-
Тобто 5 це прям будь-хто? Умовно навіть на клінінгу за 5 років німецький паспорт? Бо колись читав які там умови були Бо вагався між 2-3 країнами перед Канадою То писало що зп має бути від 3600 євро протягом 5 років на робочій візі лише для Пмж, а не громадянства
-
Те про що я пишу це з цього року зміни. По списку професій не внікала
-
Це припущення. Там як і тут залежить від людського фактору. Бо це на розгляд офіцера. Але де-юре наявність навіть тимчасового захисту іншої країни, а тим паче візи не є підставою для відмови. Навідміну від Чехії наприклад. Більше значення має статус на 24 лютого 2022