Українська Канада
-
Заходили через Safaris код на пошту не прийшов і досі, пустило до реєстрації з 25 разу … скачала, chrome зайшла вчора одразу і лист прийшов одразу , все забила 🤷місце забронювала . Ділюся як власним досвідом .
-
Осінь — час подбати про своє здоров'я! Запрошуємо вас на інформаційні сесії з медичною працівницею від City of Toronto. Воркшоп 1: Офіційний канадський путівник з харчування: шлях до здоров'я через правильне харчування 📅 Дата: 20 листопада 2024 року ⏰ Час: 13:00 – 14:00 📍 Місце: Бібліотека Лілліан Сміт, 239 College Street Цей воркшоп допоможе вам зробити здорові та інформовані вибори при виборі їжі для вашої родини. Ідеально для тих, хто хоче покращити своє харчування або краще зрозуміти канадські рекомендації щодо здорового харчування. Що ви дізнаєтесь: - Останні оновлення Канадського путівника з харчування та їхнє значення для кожного з нас - Як збалансувати страви за допомогою "Моделі тарілки" - Ідеї для здорових шкільних ланчів для дітей - Поради щодо покупок, планування страв і приготування їжі - Розвінчання міфів про дієти та харчування - Як зробити здоровий вибір навіть за обмеженого бюджету чи часу Реєстрація: forms.office.com/r/PP3EiNSVrs
-
Воркшоп 2: Розуміння імунізації та вакцинації в Канаді 📅 Дата: 27 листопада 2024 року (середа) ⏰ Час: 18:00 – 19:30 💻 Місце: Онлайн (Zoom) Ця онлайн-сесія, яку проведе медсестра з громадського здоров'я Анджеліна Дін, спеціально для новоприбулих до Канади, розповість про процес імунізації та вакцинації. Ви дізнаєтесь про обов’язкові та рекомендовані вакцини, безкоштовне вакцинування від грипу, COVID-19, ВПЛ тощо, а також про необхідну документацію та важливість вакцинації для вашого здоров’я та здоров’я вашої родини. Я б хотіла звернути увагу мам дівчат та молодих дівчат про можливість вакцинуватися від ВПЛ безкоштовно до певного віку в Канаді. Реєстрація: forms.office.com/r/bxKcJffvGx
-
Мені прийшов запис і номер, а мамі в кабінеті пише: заява на запис. Нічого не розумію. У когось таке було?
-
Шановні українці, важливе оновлення щодо реєстрації в е-Черзі! 🔹 Оновлена електронна черга користується надзвичайно великим попитом 🔹 Через це алгоритми Gmail почали помилково визначати як спам електронні листи е-Черги з кодом перевірки електронної адреси користувача 🔹 Наразі наші листи навіть не потрапляють до теки "Спам", а просто відхиляються цим поштовим сервісом 🔹 Ми вже контактуємо з Google для зняття цієї проблеми 🔹 Для реєстрації прямо зараз в е-Черзі можна безперешкодно використовувати інші поштові сервіси (наприклад, Outlook, Yahoo Mail, ProtonMail, iCloud Mail, UkrNet тощо). Перепрошуємо за незручності та дякуємо за терпіння!
-
Спробував Google пошту, не приходить. Outlook, така ж с сама історія. Спеціально створив Yahoo, також ні😅 Так що ця порада така собі😂 Очікую трішки більше години.