Українська Канада
-
Так, народив 3 дитини і можна не працювати. Сиди собі на 4к дол
-
Потакання бідним і створення умов які збільшують лінивих людей
-
Заплатиш.
-
Парт тайм джоб + 1000 дол (щоб податки не платити), рент асистенс можливо ще десь беруть гроші
-
Мене бісить кількість людей яким начхати на майбутнє. І вони знищують місце де я живу
-
Шановний, я Вам вже писав, що Вас тут забагато. Тут не група психологічної підтримки на Вашу честь. Тут чат для живого спілкування та взаємопідтримки усіх, а не Вас одного. Пропоную Вам звернутися до фахівців за психотерапевтичною підтримкою. Це дозволить Вам більш позитивно дивитися на життя та не виплескувати Ваш негатив назовні. Бережіть себе та шануйтеся.
-
Я не прем'єр Канади. І воно того не варте. Це війна проти 60% населення, або 30% сильно кричащого у всіх змі населення і займе 20 років може. Тому ПР і тікати:)
-
Дуже-дуже дивний план… нащо отримувати пр якщо у планах їхати? 🤔
-
Я знаю. Підтримувати не проблема тимчасово
-
Вітаємо, Kessler! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Чи можливо зараз записатися у консульство України, щоб отримати дитині новий паспорт?
-
Вільних слотів немає на сайті, треба перевіряти кожен день?
-
Кожен день, крім вихідних, викладають нові слоти на один день, здається, зараз червня. Треба зайти на сайт опівночі за часом Києва, але обов'язково перевести також час на київський в комп'ютері чи телефоні (залежить від того, з якого пристрою будете заходити). Слоти є, але їх дуже швидко розбирають. В Оттаві більш реально спіймати, ніж в інших консульствах. Краще робити це з комп'ютера, а не з телефона. І ще варто стати в чергу очікування. Там є спеціальна кнопка для цього. Можете одразу в усіх консульствах стати в чергу. Тоді кожного дня варто заходити в свій кабінет і перевіряти, чи вам не надали слот на візит. Його потрібно буде підтвердити впродовж 24 годин, інакше його передадуть комусь іншому з черги. Якось так, якщо коротко.