Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 235.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Хоть забаньте, я нічого не маю проти тих росіян що живуть в Канаді . Всі вони громадяни Канади ,тобто хейт в цій групі до канадців. Очевидно я не одобряю , комуністичні тряпки в монреалі тд , але є така тєма як freedom of speech, їх право як і право українців збирати мітинги на підтримку України.
    1 Reply Last reply
    0
  • t313092884T Offline
    t313092884T Offline
    Banof
    wrote on last edited by
    @San_Paul хоче кікнути 0365 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    У мене ворогів немає. Я тут через те що влада України довела країну до повної шляпи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Канадцям це не цікаво !!! Якраз зараз ,коли в них така ситуація з США - їм все більше стає цікаво ... І завжди було цікаво - зновусь таки , кожний живе у своїй бульбашці . Але те що я зауважив - що в більшості про " хороших ускіх" - говорять 18-25 річні - і це дуже ,дуже прикро - бо якраз це покоління вже б мало більше думати ... Ту ж саму Німеччину - по сьогодні згадують - хоч вже десятки років пройшло .. А тут - ще навіть кінця не видно ... Людина ,ще навіть тут не прижилася - а до своїх каже - чемодан і додому воювати . Це все ,слово ,в слово - пропаганда шария ... Він завжди пиздить - що його слухають " мудрі і думаючі" українці ...а ми всі решта в шароварах скачемо і на мітинги ходимо , ті що ходять на мітинги і проти москалів крикать -каже чемодан і додому ,там воювати... Ось таку і риторику - цей використовував .
    1 Reply Last reply
    0
  • t6183640694T Offline
    t6183640694T Offline
    Mykola Khlost
    wrote on last edited by
    Ви влучно підмітили. Мені по манері спілкування той 0365 нагадав більше того блогера сВаліка, "моя історія", давно там помітив іпсошні кремлівські мотиви. Або, може якийсь фанат.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Кажуть - що наше населення розділена на три групи - іммігранти , ті які в Україні залишилися і військові ... Але я ще бачу і чую - що це квіточки .. Бо ми іммігранти розділені - хто виїхав до ,а хто після , а хтось через Тису , комусь по х..на москаля , іншим ні ... Ті що в Україні - а ти живеш на заході ,там немає ракет ,а ти мало донатиш , а я не буду донатити ,бо всі пиздять . У військових там тоже піздець - хто в тилу ,а хто на якій позиції , а хто в яких військах , а хто де був .... Про ТЦК ,це взагалі. Блять а в москалів -" всє братья - йобнули сотку і немає проблем ," пошли за деньги убивать ". Не знаю чи ми колись об'єднаємося , або навколо чогось чи когось .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    В ідеалі єднатися усім українцям, але Ви й самі перерахували достатньо «меж», які не дозволяють це зробити, і навряд чи це взагалі відбудеться у найближчі роки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Підлітки зараз ,які в Канаді - переходять( не за всіх кажу ) спокійно на російську ( хоч в житті нею ніколи не спілкувалися ), і зновусь таки хоч їх і розумію по українськи . Навіть москаль один 18 - розказував ,що в нього дівчина була з України і дружить з українцями - каже всі перейшли на російську. Короче з чим боролися на те і напоролися .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    А Ви не цікавилися, чому переходять на російську? Ніхто від цього не убезпечений, особливо, якщо батьки і оточення показують приклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Volodymyr
    wrote on last edited by
    де ви тих москалів знаходите в Торонто?) мабуть цілеспрямовано їх вишукуєте))) я вже забув коли їх бачив тут) так багато російськомовних українців але сплутали з москалем їх важко) все-таки я проти розділення по мові українців, рано чи пізно вони почнуть розмовляти на українській, на це потрібен час.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Вони самі знаходять .. А за дітей ,які переходять - далеко ходити не треба, дружини племінниця - сама це все розказує....і самі ж як ми зауважили переходить ,бо слова почали проскакувати. тут суть в тому що навпаки переходять з української...
    1 Reply Last reply
    0
  • t7238478260T Offline
    t7238478260T Offline
    Bohdan Bilous
    wrote on last edited by
    Хто шукає допомоги? Не фінансової. Пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Не знаю щодо Торонто, але то як і кому поталанить з роботою, садочком/гуртками та іншим. Згідна щодо розділення по мові (момент був втрачений на початку набуття незалежності). Час потрібен, але й власний приклад не завадить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6183640694T Offline
    t6183640694T Offline
    Mykola Khlost
    wrote on last edited by
    За період проживання в Канаді у нашої сім'ї з'явились російськомовні друзі і колеги на роботі. Ми спілкуємось українською, вони російською, і ми не зачіпаємо тему мови, тому, що насправді питання в наративах, які людина просуває. Але коли є спільні цінності і купа спільних питань, котрі потрібно вирішити: від сімейних питань, спорту, до допомоги в Україні, то якось не до того. Так, треба час, люди перейдуть на українську.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709494445T Offline
    t709494445T Offline
    Maryna ☥
    wrote on last edited by
    Не перейдуть, якщо не хочуть. На мою думку, якщо люди спілкуються рос мовою, то якщо копнути, там значно більший шанс, що є і рос наративи у голові. Тому що вони споживають рос контент, і відповідно знаходяться під тим же козирком, як і росіяни
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Циркуль дати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1813293717T Offline
    t1813293717T Offline
    Оxy Roxy
    wrote on last edited by
    Як ви вже замахали своїми стереотипами. Я спілкуюсь рос, так вийшло. Але я вже років 10 не споживаю рос контент від слова зовсім. При цьому знаю купу україномовних в якомусь поколінні, що до цього часу дивляться фільми та слухають музику, підписані на рос блогерів. Копайте далі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t709494445T Offline
    t709494445T Offline
    Maryna ☥
    wrote on last edited by
    Якщо ми говоримо про шанс споживання рос контенту, то він буде у рази вище у тих хто спілкується рос, ніж укр що і є логічно, хіба ні¿ «Я спілкуюся рос, так вийшло» — бо немає бажання це змінити. «Так вийшло» має зазвичай під собою, щось що ви не могли контролювати, але це не ваш випадок. Це не з засудженням, тому що мені немає діла особисто до вас. «Копайте далі» — а що копати то
    1 Reply Last reply
    0
  • t1813293717T Offline
    t1813293717T Offline
    Оxy Roxy
    wrote on last edited by
    Ні, не логічно. Це якась дивна логіка. Чи ви вважаєте, що україномовні не споживають рос контент? Чому? Бо не розуміють? Це ж не так. Мій російськомовний син дізнається про рос блогерів та якісь тренди від своїх україномовних друзів якщо що. Я ж не кажу що я не розумію мову, чому я маю споживати рос контент. мені цікавіше контент український і англійський. І, Так, саме так вийшло, бо я не могла впливати на те, де народитися, якою мовою будуть зі мною розмовляти з дитинства і навчати в школі. А копайте і далі яму між українцями за ознакою мови, а не за ознаками патріотизму та відношення до країни гній
    1 Reply Last reply
    0
  • t709494445T Offline
    t709494445T Offline
    Maryna ☥
    wrote on last edited by
    Я буквально написала, що шанс у рази вище. Ніде не було вказано, що я вважаю, що ті хто спілкуються укр не споживають рос контент. Ви не могли вплинути на те де народитися, але можете вибирати, якою мовою спілкуватися і це факт. Чому ви сприймаєте мої повідомлення, як напад на вас, від чого ви захищаєтеся¿
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags