Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Канада

Українська Канада

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
125.9k Posts 9.0k Posters 235.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Я сам не є категорично проти цього Сам на разі в Вінніпезі як я розумію дотаційний регіон Але і називати премʼєрку Альберти сепаркою за це теж не правильно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Мені також все ок, але не розумію коли підміняють поняття і пишуть про податковий сепаратизм
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Я живу в Торонто податки ще більше, але мені ок .Дають іншим провінціям ,то ок . Це ж держава - десь більше якихось копалин ,десь великих корпорацій , а десь пінгвінів ..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    повірте, там не лише за це її називають сепаркою)) в деніели сміт одіозний бекграунд
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Там пояснили - що прям так ,як у нас починалося,що Донбас годує всіх ...все через напружену політичну ситуацію з США
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Yaroslav! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Тому що є речі які важко порахувати. Інтеграція в більшу державу дає більше бенефітіів. Якщо уявити що всі провінції незалежні країни - тоді кожна почне заробляти на сусіду по іншому - за рахунок мит, чи якихось податків, зменшується перетік капіталів і ресурсів, альберта має нафту, але вона закрита в середині материка , манітоба може має с/г краще, квебек - морську інфраструктуру. Це прото приклад для розуміння- я не вивчав як саме інтегровані різні провінції, але точно мають приблизно такий вплив одна на одну. Всі окремі держави не можуть протистояти більшим торговим війнам з боку третіх х країн. Іще багато ще інших речей, все є в базових книжкаах по макро економіці і трохи в політології/історії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Ви а подивіться що роблять з мігрантами консерватори Штатів. А подумайте чи хочете ви цього у Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Ситуація в штатах трохи інша, там дуже багато нелегалів і програм для міграції як таких нема і не було і при демократах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    А в нас майже всі мігрували легально просто буде тенденція на скорочення числа новоприбулих (ця тенденція буде при обох партіях) вже останній квартал 2024 при трюдо якого хейтять через втрату контроля над міграцією, було 60 з чимось тисяч осіб Це найменше за останній час Ще як обмеження, яке було на початку ковіди
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Але теж розумієте такий нюанс. Я подавався на ПР по програмі для родичів. І тільки при демократах я можу бути впевнений що ця програма буде працювати як треба
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Я дуже сподіваюсь що ви праві. Але тим не менш прораховую варіанти для найгіршого сценарію
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    А ще Канада скуповує американські облігації. Облігації це добре. Але це значить збільшення боргу Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Перші пʼять років по моїм розрахункам вигідніше просто інвестувати. А потім купувати. Занадто багато податків треба заплатити якщо не можеш закрити хочаб 20% житла. І так я врахував те що треба платити за аренду. Все одно податки то занадто дорого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Ситуація інша але 240 000 тисяч українців під загрозою в штатах. І це факт. Стабільність має ціну в наш час
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Іноді треба йти на жертви заради блага у довгостроковій перспективі. А також є прогнози що індекс S&P 500 все одно виросте у цьому році. Живемо у золотий час. Ті хто не зіллються і будуть купувати далі стануть багатими
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    Так так тому уточняю як рахували
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Так. Але враховуйте те що після купівлі будинку ви будете платити не тільки за іпотеку. +податок на землю 7000 долларов на рік. +іпотека може коштувати дорожче за аренду. +страховка на будинок. + ремонт це також ваші проблеми
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalii
    wrote on last edited by
    1200 Дол це вже після сплати оренди? Бо якщо ні у випадку кредиту плрівнювати з 1200+оренда. На виході через 10 років: вартіть будинку - залишок по кредиту порівнювати потенційним залишком на рахунку. Беремо базовий сценарій де інвестиції ростуть - тоді і вартість нерухомості росте теж на якийсь середньорічний показник за останні 20 років
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Я згоден що купити будинок це теж може бути вигідно. Залежить від ситуації індивідуальної. Але будинок то про стабільність. Інвестиційні дають можливість купити будинок у майбутньому і не втрачати час зараз. Бо створювати капітал необхідно в будь якому разі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags