Українська Канада
-
Дякую вам за відповідь!
-
Вітаю, а в Альберті (Калгарі та Едмонтон) Червоний Хрест заселяє в готелі досі?
-
Єдине ще коли це може бути якщо вас наймуть як контрактора а не як працівника, але я не експерт в цій темі тому можу помилятися, якщо це з вами сталося проконсультуйтеся з юристом
-
Він так рахує, бо буде сидіти в готелі де селяться українців і жерти в три роти. А коли попросять, поїде назад до Польщі.
-
Такі роботодавці платять готівкою не на картку
-
Мені здається що діалог не до заробітной плати дійшов!!! А до іншого.
-
А якщо гроші йдуть на карту офіційно з компанії, відповідно, треба буде подати всі дані на податки. Виходить, роботодавець порушує права, вірно розумію?
-
про інваліда - тоненько
-
Ні, я просто не живу ілюзіями. Наш діалог дійшов до того що ми порівнюємо заробітні плати. В реальності Україна найбідніша країна Європи. Те що у вас все успішно я радий, але в більшості все зовсім не так.
-
А куди зник? Що вже не цікаво. Чи може "Айхфон" сів?
-
А Ви я так бачу що вже справились. !!!
-
Офіційно ні
-
Підкажіть, будь ласка, а чи роботодавець має право платити менше ніж мінімальна зарплатня на фул тайм?
-
Іди воюй, щоб за самого себе соромно не було.
-
Я в цій групппі шукав інформацію, бо дружина їде в Канаду, а я як живу в Україні і не інвалід не можу виїхати, інформацію получив дякую всім хто відповів, а сьогодні зайшов так почитати що розумні люди пишуть, і на тебе натрапив. І соромно стало .....
-
Браво автору!🔥