Українська Канада
-
Чого ви переходите на особистості якщо спочатку загально про людей говорили, аргументів не маєте?
-
Ще раз задам питання, то що ти тоді робиш в цій групі ?
-
А що було поганого? Руки -ноги були. Заробити можна було, і зараз можливо, але трішки важче.
-
До війни я в Україні працював, і мав можливість і подорожувати і машину купувати і спокійно жити-працювати. Хто людям винен що вони не хочуть розвиватися і на полуницю їдуть бо там більше платять, а повчитися в чомусь розібратися і шосб робити особо не хочуть? До вас притензії не маю.
-
Як будто до війни було все добре і ніхто мільйонами не їздив на заробітки і не хотів мігрувати в іншу країну
-
Хелоу в Україні війна??
-
Все реально. Якби не війна.
-
Ну то їдь в україну , чел, в чом прид'ява ? В тому що в Канаді погано ? Якщо так добре в Україні то чого ви в цій групі ? Я впевнений що такій успішний бізнесмен в Україні буде себе краще відчувати ніж в Канаді
-
😂😂😂 Нереально…. Тобто люди в Україні собі машини і квартири не купляють?))))
-
О "Айхфон" це показник 👏
-
Красота, почалися образи, супер, а потім розумієш чому Європейці починають на наших українців плюватися, бо такі унікуми є)))
-
Я за місяць роботи собі одним платежем 14 айфон купив, в україні це нереально.
-
А ви що ще не виїхали. ???
-
Ну то якого лисого ти робиш в групі про канаду, іди роби бізнес в україні
-
А ви як рахуєте ? 3000 !!! А житло, а їжа, транспорт. Чи ви думаєте що 3000 і в вас залишиться після всього "Дві"?😁😁😁😁 Це тіж 300 в Україні . Все "відносно"......
-
Хто забороняє шукати краще місце роботи і заробляти більше, або відкривати бізнес в своїй країні