Українська Канада
-
Це вірне рішення
-
Я поки у такому місці де з роботи тіки робота на рашистів, тому розумію про економічний тиск і так, психологічно вже просто іноді застрелитися хочеться, тому й планую зараз будь-якими шляхами закордон. Думаю буде гарне попереду, але цього треба ще дочекатися
-
Жити весь час у напруженні без можливості будувати якесь майбутнє дуже важко психологічно. Гривня сиплеться, роботи сипляться… не відомо що буде і як жити далі. Не бачу нічого хорошого попереду
-
В Україні нема головного-безпеки. Це перекреслює для мене всі плюси життя вдома. Плюс атмосфера і соціум. Так, я жила там дуже добре. Але зараз матеріальні речі мені менш важливі. Можливо, туга за домом ще прийде
-
Як вам? Подобається?
-
О і тут почалися скиглення які я бачив 8 років тому у Польщі коли перші релоканти заплатили податки. Ви своїми податками забезпечуєте в середньому вищий соціальний рівень, тим самим кримінальний рівень знижується. Також як не крути безкоштовна, тобто за податки медицина, в Канаді краща ніж в Україні. Всім подобається гарненькі європейські міста тільки мало хто розуміє що все це з податків.
-
Всі радять навчання від YMCA, але як його проходити якщо воно в робочі дні і години? Тобто або вчись або працюй
-
Другий лайфхак - в більшості провінцій (може навіть у всіх) ньюкамери мають право на безкоштовне вивчення англійської. Зазвичай це стосується ПР, але українцям з CUAET теж дозволили. Щоб зрозуміти ваш рівень, проводять placement тест. Навіть якщо у вас класний рівень, все одно раджу пройти такий безкоштовний екзамен
-
👍💚💚💚